Uuden sukupolven Miele-pyykinpesukoneet ja -kuivausrummut kauppoihin maaliskuussa

Miele W1-sarjan pyykinpesukoneilla saadaan valmistajan mukaan entistä puhtaampaa pyykkiä mukavammin, nopeammin ja edullisemmin kuin aiemmin. Miele T1-sarjan kuivausrumpujen luvataan tarjoavan puhtautta, jonka voi nähdä, haistaa ja tuntea. Energiatehokkaat uutuusmallit on muiden Miele-laitteiden tavoin tehty ja testattu kestämään jopa 20 vuoden kotitalouskäyttö.

Miele_W1_T1_Chrome

Mielen viimeisimmät W1-sarjan pesukoneet kuuluvat parhaaseen A+++ energialuokkaan. Lämpöpumpputekniikkaa hyödyntävien T1-sarjan kuivausrumpujen energiatehokkuusluokitus on A+ tai A++. Molemmat laitteet sisältävät uuden ProfiEco-moottorin, joka on valmistajan mukaan energiatehokas, voimakas, hiljainen ja huoltovapaa.

Miele W1 -pyykinpesukoneiden kerrotaan nojaavan puhtauden uuteen standardiin, jonka kivijalkoja ovat puhdistus- ja kuivausteho, hellävarainen pyykinhoito, energiatehokkuus, käyttömukavuus ja laatu.

PowerWash-järjestelmään sisältyvä QuickPowerWash-pesuohjelma tuottaa valmistajan mukaan syväpuhdasta pyykkiä alle tunnissa (pesutulos A). Optimaalisesta pesutuloksesta huolehtii myös TwinDos-järjestelmä, joka annostelee pesuainetta täysin automaattisesti. Samalla se säästää pesuainetta jopa 30 prosenttia käsiannosteluun verrattuna.

Mielen kehittämän uuden CapDosing-annostusjärjestelmän avulla erikoistekstiilit kuten villa, silkki ja ulkoiluvaatteet peseytyvät tehokkaasti ja hellävaraisesti. Yksittäispakattuja ja kertakäyttöisiä annostuskapseleita on helppoa ja hygieenistä käyttää, ja lisäksi ne estävät pesuaineen yli- tai aliannostelun.

SoftSteam-kennorummussa on uusi pintarakenne ja Steam Guide -järjestelmä. Patentoidun kennorummun tunnetut hyödyt, eli hellävaraisuus ja hyvä puhdistuskyky, ovat ennallaan. Höyryä hyödynnetään joko lisätoimintona tai omana ohjelmana – tekstiilien rypistymisen vähentämiseksi ja silityksen helpottamiseksi.

Miele T1 -kuivausrumpujen tärkeimpiä uusia ominaisuuksia on patentoitu PerfectDry-kuivausjärjestelmä, jonka luvataan toimivan tarkasti ja luotettavasti veden kovuudesta riippumatta. Yli- ja alikuivaus vältetään mittaamalla pyykin kuivaustasoa mineraalisensoreiden avulla.

Miele tunnetaan hellävaraisesta kennorummustaan, joissa pyykki kuivuu tasaisesti ja on vähemmän ryppyistä ja siten myös helpommin silitettävää. Ainutlaatuisten FragranceDos-tuoksupatruunoiden avulla on mahdollista saada pitkäkestoisesti raikkaan ja miellyttävän tuoksuista pyykkiä.

Miele W1-sarjan pesukoneet ja T1-sarjan kuivausrummut tulevat saataville kahtena versiona: klassista Miele-muotoilua edustava ChromeEdition ja moderni WhiteEdition. Kuivausrummuissa on pyykinpesukoneiden tapaan ikkunallinen luukku.

Mielen W1- ja T1-pyykinhoitolaitteet saapuvat kauppoihin maaliskuussa 2014, jolloin myös niiden hinnat vahvistetaan.

Miele_W1_T1_White