Tyylikkäitä ja tarkoituksenmukaisia keittiön pienkoneita

Electrolux Expressionist -sarja tuo kotikeittiöihin ripauksen luksusta. Mallistoon kuuluu muun muassa 12 kupin kahvinkeitin, tehosekoitin, leivänpaahdin ja 1,7 litran vedenkeitin. Harkitut yksityiskohdat helpottavat arkea ja tekevät siitä hieman erityisempää.

Electrolux_ Expressionist_avausExpressionist-sarjan kahvinkeittimellä aamukahvin voi jo illalla ohjelmoida valumaan aamuksi. Kahvi on maukasta Electroluxin patentoiman AromaStrength-valitsimen ja PureAdvantage-vedensuodattimen ansiosta. Pelkistetty näyttö tekee koneesta helppokäyttöisen. Keittimen saa varustettuna joko termos- tai lasikannulla. Hintaluokat ovat vastaavasti alle 150 € ja alle 130 €

Säädettävä 1,7 litran vedenkeitin kiehauttaa tarpeeksi vettä yhtä teekuppia varten alle minuutissa. Eri teelaatuja varten keittimen voi säätää haluamalleen lämpötilalle. Keitin maksaa alle 130 €.

Expressionist -sarjan leivänpaahtimeen mahtuvat myös isommat leipäsiivut, bagelit ja sämpylät.  Paahtimen digitaalinen ajastin näyttää kuinka kauan leipä paahtuu. Paahtotilanteen voi myös tarkistaa nollaamatta paahtoaikaa. Paahdin maksaa alle 100 €.

Tehosekoittimen pitäisi kuulua jokaisen keittiön vakiovarustukseen. Expressionist-sekoittimen tehokas 900 watin moottori murskaa jääpalat ja pähkinät käden käänteessä. Titaaniterät eivät petä, vaan leikkaavat, sekoittavat ja kestävät moitteettomasti. Konepesun sietävään 1,65 litran lasikannuun mahtuvat isommatkin annokset, ja kannu kestää nopeat lämpötilanvaihdokset. Tehosekoittimen hinta on alle 150 €.

Vaivaton ja sulava sekoittaminen onnistuu Expressionist-sarjan ruostumattomasta teräksestä valmistetulla sauvasekoittimella. Titaaniterät takaavat tarkan tuloksen, ja voimakas 700 watin moottori sekoittaa keitot, smoothiet ja pirtelöt hetkessä. Sauvasekoittimen siron muodon ansiosta sitä on helppo käyttää ja säilyttää. Hinta on alle 100 €.

Lisätietoja Electrolux Expressionist -sarjasta muista keittiön pienkoneista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.