Electroluxin uudet silitysraudat ja silityskeskus pitävät hyvää huolta vaatteista

Electrolux 4Safety Precision -höyrysilitysrauta ja QuickSteam-silityskeskus tekevät valmistajan mukaan sileää jälkeä helposti, nopeasti ja turvallisesti. Samalla ne pitävät hyvää huolta vaatekaapin aarteista.

Electrolux_4Safety_avausKostea vesihöyry auttaa avaamaan tekstiilien kuituja, jolloin ne palautuvat helpommin oikeille paikoilleen kuuman raudan alla. Koska Electroluxin uudet höyrysilitysraudat vapauttavat enemmän höyryä, silitysrautaa ei tarvitse painaa voimakkaasti kankaan siliämiseksi. Näin arvokkaat vaatteet säästyvät turhalta rasitukselta ja säilyvät kauniimpina pidempään.

Vaatteita ei kannata pilata huonolaatuisella silitysraudalla. Raudan epätasainen pohja voi jopa repiä herkkien tekstiilien kuituja. Uusi naarmuuntumaton silitysrauta Electrolux 4Safety Precision lipuu sulavasti kankaan pinnalla, ja satojen pohjassa sijaitsevien höyryaukkojen ansiosta silittäminen on nopeaa ja jälki tasalaatuista. Kapea kärki ulottuu näppärästi myös ahtaimpiin paikkoihin, kuten nappien väliin ja vetoketjujen reunuksille.

Electrolux_ 4Safety_kärki

Electrolux QuickSteam -silityskeskus lämpenee täyteen tehoonsa jopa 90 sekunnissa, mikä ilahduttaa kiireisen pukeutujan aamuja. Tehokkaan höyryntuottonsa ansiosta QuickSteamia on mahdollista käyttää myös pystyasennossa, jolloin mekot ja puvut voi silittää suoraan henkarista roikkuen. Höyryn määrä on tasalaatuinen riippumatta siitä, missä kulmassa rautaa käyttää.

Electroluxin uudet silitysraudat ovat lisäksi entistä turvallisempia. Silitysrautojen virta katkeaa automaattisesti, jos laitetta ei ole käytetty hetkeen. Electrolux 4Safety Precision -silitysrauta alkaa automaattisesti jäähtyä 30 sekunnin jälkeen, jos se unohtuu vaakatasoon. Toiminto säästää kodin lisäksi myös vaatteita ikäviltä vahingoilta. QuickSteam-silityskeskuksen merkkivalo kertoo myös, milloin laite on turvallista säilöä takaisin kaappiin; kun raudan lämpötila laskee alle 40 asteen, valon väri vaihtuu.

Electrolux 4Safety Precision
HINTALUOKKA EDB6120 Blue 80 €,EDB6130 Steel Blue 85 €, EDB6146GR Green 90 €
LISÄTIETOJA saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Electrolux QuickSteam
HINTALUOKKA 170 €
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Electrolux_QuickSteam