Kupliva kylmäkaappi ranskalaisin ovin

Samsung tuo markkinoille kuplivan kylmäkaapin. Monipuolinen French door -mallisto sisältää tukevia, ruostumattomalla teräksellä pinnoitettuja jää-pakastinkaappeja, ja kuplista huolehtii sisäänrakennettu vesi- ja jääpala-automaatti. Sen ansiosta jääkaapista saa hiilihapollista vettä suoraan lasiin.

Samsung_RF24HSESCSR_avausHelposti vaihdettava SodaStream-hiilihappopatruuna on sijoitettu oven sisälle. Hiilihapollisen sekä tavallisen veden lisäksi automaatista saa jääpaloja sekä murskattua jäätä – tarpeen vaatiessa jopa 2,3 kiloa päivässä. Kivennäisvesien raahaaminen kauppakasseissa on siten taakse jäänyttä elämää.

Nimen French door uusi mallisto on saanut ranskalaistyyppisistä pariovista. Ovien takaa paljastuu yhtenäinen ja leveä jääkaappiosa, johon kookkaammatkin tarjoiluastiat mahtuvat vaivatta. Hyllyjä ja tasoja siirtämällä tilaa voi helposti muokata tarpeen mukaan. Yläosan leveää jääkaappia täydentää alaosan iso, ulos vedettävä pakastinlaatikko.

Tilaa on myös CoolSelect Zone -laatikolle, joka mahdollistaa lämpötilan säädön riippumatta jääkaappiin tai pakastimeen asetetusta lämpötilasta. Laatikon voi säätää vaikkapa viilentämään juomat nopeasti ennen rannalle lähtöä tai sulattamaan lihapakasteet hitaasti optimaaliseen lämpötilaan seuraavan päivän grillijuhlia varten. Valittavana on neljä jäähdytysasetusta.

Samsung RF24HSESCSR/EE
HINTALUOKKA 3300 euroa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Samsung_RF24HSESCSR_kiinni

Samsung_RF24HSESCSR_sodastreamSamsung_RF24HSESCSR_vesiSamsung_RF24HSESCSR_laatikoy