Hifiääntä helposti – lisää vain kaiuttimet

Sony MAP-S1 -äänentoistojärjestelmästä löytää lähes kaiken mitä laatutietoinen musiikinystävä tarvitsee – ainoastaan kaiuttimet puuttuvat. Se on kuitenkaan ole mikään todellinen puute, koska kaiuttimet voi nyt valita vapaasti kuunteluhuoneen ja oman maun mukaan. Ja mikäli kotona on jo hyviksi havaitut hifikaiuttimet, niitä ei tarvitse korvata uusilla.

Sony MAP-S1
Sony MAP-S1 sisältää tehokkaan 2 x 100 watin vahvistimen, rds-radion ja cd-soittimen. Lisäksi se toistaa musiikkia kotiverkosta, tietokoneelta tai suoratoistopalveluista kuten Deezer, Spotify sekä Sonyn oma Music Unlimited. Laitteeseen voi myös kytkeä usb-kiintolevyn tai siirtää musiikkia älypuhelimesta tai taulutietokoneesta joko kaapelilla tai bluetooth- tai AirPlay-yhteyden kautta. Mobiililaitteiden yhdistämistä helpottaa nfc-tekniikka.

Hifiharrastajia puhuttelee korkean erottelun äänentoisto, mikä tarkoittaa aiff-, alac-, dsd-, flac- ja wav-tiedostojen toistoa jopa 24 bitin tarkkuudella ja 192 kilohertsin näytetaajuudella. Tiedostot haetaan tietokoneesta tai esimerkiksi dlna-yhteensopivalta verkkolevyltä. Verkkoon laite kytkeytyy wlan- tai ethernet-yhteyden kautta. Toimintoja voi ohjata myös Android- ja iOS-sovellusten avulla.

Sony MAP-S1
HINTALUOKKA: 950 euroa
LIITÄNNÄT linjalähtö ja linjatulo (rca), 2 usb-porttia, kaiuttimet, kuulokkeet, antenni, ethernet
TEHO 2 x 100 wattia
MITAT 25 x 29 x 12 cm
VÄRI hopea
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivulta

Sony_MAP-S1_taka