Samsungilta Level-kuulokemallisto älypuhelimiin ja taulutietokoneisiin

Samsung Level -sarjan kuulokkeet ja muut tarvikkeet täydentävät valmistajan älypuhelimia ja taulutietokoneita. Langattomat Level Over -kuulokkeet vaimentavat ulkoista hälyä vastamelun avulla, ja Level In -nappikuulokkeilla saavutetaan laaja taajuustoisto matalimmista bassoista aina heleimpään diskanttiin saakka.

Samsung Level Over avaus

Langattomien Level Over -kuulokkeiden voimakkuussäädin ja kappaleenvalinta toimivat hipaisemalla kuulokekupin pintaa sormella. Bluetooth-yhteys mobiililaitteeseen muodostuu sekin nfc-tekniikan ansiosta yhdellä kosketuksella.

Samsung Level -nimisen Android-sovelluksen kautta säädetään kuulokkeiden taajuuskorjainta ja valitaan äänitila musiikkityyliin sopivaksi. Kuulokkeet toimivat myös kaapelin avulla, ja niissä on 50 mm:n elementit. Väriksi voi valita mustan tai valkoisen, ja hinta on noin 350 euroa.

Edullisempi, alle 200 euroa maksava Level On kuulostaa valmistajan mukaan miellyttävältä ja tasapainoiselta. Liikkuville musiikinystäville tehdyissä kuulokkeissa on 40 mm:n elementit, ja väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Kolmitierakenteeseen perustuvilla Level In -nappikuulokkeilla saavutetaan laaja taajuustoisto matalimmista bassoista heleimpään diskanttiin. Nappikuulokkeet maksavat alle 150 euroa, ja niitä saa mustina sekä valkoisina.

Samsung Level On

Sasmung Level In