Monitoiminen ja minimalistisesti muotoiltu stereosarja

Pioneer X-CM42BT -hifisarjan väriksi voi valita mustan, valkoisen, punaisen tai vaaleansinisen. Näin laite joko sulautuu huomaamattomasti sisustukseen tai erottuu pirteästi ympäristöstään. Perinteisten ohjelmalähteiden lisäksi musiikin saa kuuluviin myös langattomasti älypuhelimesta.

Pioneer_X-CM42BT_hylly

Perinteisempää tekniikkaa edustavat cd-soitin, radio, linjatulo, kuulokeliitin ja 2 x 15 watin vahvistin. Kannettaville musiikkilaitteille on usb-liitäntä sekä iPod- ja iPhone-telakka. Telakka perustuu Apple iPhone 5:n myötä esiteltyyn Lightning-liittimeen.

Älypuhelimen ja tietokoneen voi kytkeä mikrohifisarjaan myös langattomasti bluetooth-yhteyden kautta. Pioneer X-CM42BT muistaa siihen kytketyt bluetooth-laitteet, joten ne on helppo ottaa käyttöön uudelleen.

Sarja tottelee mukana tulevaa kaukosäädintä sekä Android- ja iOS-laitteisiin ladattavaa ilmaista ohjaussovellusta. Sovelluksen kautta hallitaan myös vahvistimen taajuuskorjainta ja bassokorostusta. Sarjaan kuuluvien kaksitiekaiuttimien ääntä kehutaan tasapainoiseksi

Pioneer_X-CM32BT

Rinnakkaismalli X-CM32BT ilman Lightning-telakkaa maksaa alle 220 euroa. Sen mukana tulee erillinen iPhone-teline.

Pioneer X-CM42BT
HINTALUOKKA: 250 euroa, kaupoissa kesäkuussa
LIITÄNNÄT linjatulo, usb-portti, Apple Lightning -liitäntä
TEHO 2 x 15 wattia
LAITTEEN MITAT 200 x 123 x 257 mm
KAIUTTIMEN MITAT 121 x 201 x 235 mm
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivulta

Pioneer_X-CM42BT_punainen