Philips Ambilight heijastaa suosikkijoukkueen värit television ympärille

Philips on muokannut televisioidensa patentoitua Ambilight-taustavalaistusta jalkapallofanien iloksi. Näppäintä painamalla suosikkijoukkueen värit hohtavat television ympärillä oli joukkue sitten voitolla tai tappiolla.

Philips Ambilight jalkapallo

Lisäämällä suosikkijoukkueen värit älypuhelimen sovellukseen, minkä tahansa joukkueen tai maan värit saa loistamaan olohuoneeseen. Maailmanlaajuisesti jalkapallo-otteluita seuraavat Android- ja iOS-sovellukset ovat saatavilla kaikkiin Philips Ambilight televisioihin mallivuodesta 2011 alkaen.

Jalkapallovärit ovat kuitenkin vain yksi uutuuksista. Vuoden 2014 televisioissa nähdään myös tuoretta muotoilua sekä lukuisia uusia ominaisuuksia – kuten tehokkaammilla suorittimilla varustetut ultra hd -mallit sekä älytelevisioiden Android-käyttöjärjestelmä.

Viime vuonna julkaistiin myös Ambilight+Hue -sovellus, jonka avulla Philips Ambilight -television voi kytkeä langattomasti ohjattaviin Philips Hue -lamppuihin. Tämä laajentaa katselukokemusta huomattavasti, kun television kuvan mukaan toimiva valaistus saadaan siirrettyä koko huoneen valaisimiin. Tänä vuonna kodin Hue-lamppuja ohjaava ominaisuus sisältyy jo valmiiksi Ambilight-televisioihin.

Ambilight on lisäksi saanut nopean pelitilan, jonka ansiosta konsolilla pelaavat pääsevät nauttimaan vaikuttavammasta pelikokemuksesta.

Televisiot saa tallentamaan ohjelmia ulkoiselle usb-levylle, jolloin katseltavan ohjelman voi keskeyttää hetkeksi tai tallennettua sisältöä voi katsella myöhemmin. WiFi Smart Screen taas mahdollistaa ohjelmien katsomisen älypuhelimissa tai tableteissa.