Näppäimistökansi Samsung Galaxy Tab S -taulutietokoneeseen

Logitech esitteli uudelle 10,5 tuuman Samsung Galaxy Tab S -taulutietokoneelle sopivan ohuen ja kevyen näppäimistökannen heti tuoreeltaan. Kansi tulee myyntiin kesäkuun aikana ja sisältää täysikokoisen näppäimistön.Logitech Type-S_avaus

Logitech SecureLock -tekniikan ansiosta Samsung Galaxy Tab S pysyy tukevasti kiinni kannessa. Kannen voi silti tarvittaessa irrottaa helposti. Näppäimistökansi suojaa taulutietokonetta kolhuilta, naarmuilta ja roiskeilta, ja lisäksi se on pinnoitettu vettä hylkivällä materiaalilla. Muoto ja ulkonäkö mukailevat Samsung Galaxy Tab S:n omaa tyyliä.

Näppäimistö sisältää Android-käyttöjärjestelmän pikakomennot sekä riittävän suuret ja toisistaan erottuvat painikkeet. Kirjoitustuntuma on valmistajan mukaan miellyttävä.

Logitech Type-S:n muotoilu mahdollistaa kaksi eri käyttökulmaa. Pystyasennossa näppäimistö soveltuu kirjoittamiseen, kun taas matalampi asento on erinomainen vaikkapa e-kirjan lukemiseen tai videoiden katseluun. Keveytensä ansiosta (436 g) Type-S kulkee helposti noin 465 grammaa painavan Samsung Galaxy Tab S:n mukana.

Kun kannen sulkee, taulutietokone sammuu automaattisesti lepotilaan, ja on vastaavasti heti käyttövalmiina kantta avattaessa. Kannen akku kestää jopa kolmen kuukauden käytön, ja sen voi ladata usb-kaapelilla.

Logitech Type-S
HINTALUOKKA alle 100 €
KAUPOISSA kesäkuun aikana

Logitech Type-S_kiinni

Logitech Type-S_sivu