Electrolux on vuoden innovatiivisin tuotemerkki

Plus X Award on nimennyt Electroluxin vuoden innovatiivisimmaksi tuotemerkiksi. Onnistuneesta tuotesuunnittelusta saadun vuoden innovatiivisin merkki -palkinnon lisäksi Ergorapido-imuri ja 4Safety Precision -höyrysilitysrauta voittivat vuoden tuote -palkinnon.

Electrolux_ZB3010_Ergorapido_avaus

Plus X on maailman suurin teknologia-, urheilu ja lifestyle-tuotteisiin keskittynyt palkintokilpailu, joka on järjestetty vuodesta 2003 lähtien. Palkinnon kriteerejä ovat innovatiivinen teknologia, erityislaatuinen muotoilu ja älykäs suunnittelu.

Vuoden tuotteiksi nimetyt Electrolux Ergorapido -imuri ja 4Safety Precision -höyrysilitysrauta eivät olleet ainoita Plus X Award -tunnustusta saaneita Electrolux-tuotteita. Kunniamaininnan arvoisiksi todettiin myös suosikki-imurit UltraOne ja Rapido sekä espressokone Èspira.

Electrolux_4Safety_artikkeli