LG:n neljä EISA-palkintoa myönnettiin kahdelle televisiolle, älypuhelimelle ja soundplate-kauttimelle

EISA-raati palkitsi tänä vuonna LG:n oled-tekniikkaan perustuvan 77-tuumaisen 4k-television, 55-tuumaisen älytelevision, G3-huippupuhelimen sekä tv:n alle sijoitettavan soundplate-kaiuttimen. LG on ainoana yhtiönä palkittu kolmena vuonna peräkkäin oled-tv-tekniikastaan.
LG_G3_EISA_1

Vuoden 2014–2015 kehittynyt älypuhelin Euroopassa: LG G3
LG G3 perustuu ”yksinkertainen on älykästä” -ajattelutapaan, jossa on otettu huomioon myös käyttäjiltä saatu palaute. Puhelimen kiitellyimpiä ominaisuuksia ovat quad hd -näyttö sekä tehokkaalla kuvanvakaimella ja laserautomaattitarkennuksella varustettu 13 megapikselin kamera. LG:n itsensä G3:een kehittämä ohjelmisto sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten smart keyboard, smart notice ja knock code. Ne kaikki johtavat puhelimen helpompaan, älykkäämpään ja turvallisempaan hallintaan.   LG_77EC980V
Vuoden 2014–2015 high end -televisio Euroopassa: LG 4k-oled-tv 77EC980V
LG:n 77-tuumainen 4k-oled-tv 77EC980V on markkinoiden ensimmäinen televisio, jossa 4k ultra hd -tarkkuus yhdistyy huippumoderniin oled-näyttöön. Edistyksellinen wrgb-näyttötekniikka takaa tarkan ja yksityiskohtaisen kuvan sekä huikean kontrastin. Kaareva näyttö mahdollistaa laajan katselukulman sekä kokonaisvaltaisen katselukokemuksen. Tehokas kuvaprosessori skaalaa kuvan pienemmästä resoluutiosta ultra hd -tarkkuudelle.   LG_55LB870V
Vuoden 2014–2015 älytelevisio Euroopassa: LG 55LB870V
LG 55LB870V on 55-tuumainen älytelevisio, jonka terävä ja tarkka full hd -paneeli tuottaa luonnolliset värit, syvän kontrastin ja laajan katselukulman. Kätevä webOS-käyttöjärjestelmä mahdollistaa toimintojen intuitiivisen hallinnan sekä nopean ja helpon pääsyn viihteen koko kirjoon. Ultraohuet reunukset tekevät 55LB870V-mallista elegantin ja tyylipuhtaan – lisäksi katsoja kokee olevansa lähempänä kuvaa.   LG_SoundPlate_LAB540
Vuoden 2014–2015 tv:n alle sijoitettava kaiutin Euroopassa: LG LAB540
Ohut LG SoundPlate LAB540 on helppo sijoittaa television alle. Bassotoistoa täydentää langaton subwoofer. Kaiutin soveltuu äänentoistoon niin televisiosta kuin sen oheislaitteistakin, ja se sisältää oman blu-ray-soittimen. Langaton musiikinkuuntelu älypuhelimesta tai taulutietokoneesta onnistuu bluetooth-yhteyden avulla. Elokuvien ääni toistetaan 4.1-kanavaisena.

Vuonna 1982 perustetun EISA-järjestön (European Imaging and Sound Association) jäseninä on 50 erikoislehteä, jotka toimivat 20 Euroopan maassa. Suomesta järjestön jäseniä ovat Kamera-lehti, Hifimaailma ja AutoSound. EISA jakaa vuosittain palkintoja jäsenlehtiensä testaamille, luokassaan erinomaisiksi havaituille tuotteille.