Tarvikkeet ja varaosat suoraan kotiin Electroluxin verkkokaupasta

Kaikkiin Electrolux-tuotteisiin voi nyt tilata varaosat ja lisätarvikkeet suoraan valmistajan omasta verkkokaupasta. Valikoima sisältää kaiken tarvittavan aina termostaateista pölypusseihin sekä kaikkea pientä arkea ilahduttavaa wok-pannuista lasten näköisuuneihin.

Electrolux verkkokauppa

Laitteet toimivat parhaalla mahdollisella tavalla, kun niitä huoltaa oikein ja sopivilla varaosilla. Electroluxin verkkokaupan varaosahaku etsii tuotteen tarvitsemat osat helposti: laitteen arvokilvestä löytyvä tuotenumero kirjoitetaan etusivun hakukenttään, ja sopivan varaosan voi klikata näppärästi ostoskoriin hakutuloksista.

Kaupan laajoista pölypussivalikoimista voi välillä olla vaikea löytää juuri oikeaa mallia. Electroluxin imureihin soveltuvat pölypussit saa niin ikään tuotehaun kautta helposti, nopeasti ja pienellä vaivannäöllä. Verkkokaupan valikoimassa on myös muun muassa tehosekoittimien ja kahvinkeitinten lasikannuja rikkoutuneiden tilalle tai himoleipojalle lisää uunipeltejä. Kaikki tarvikkeet on suunniteltu toimimaan saumattomasti Electroluxin tuotteiden kanssa.

Kodin pikkuapulaiset ovat toisinaan turhankin touhukkaita, ja kyytiä lasten käsissä saavat niin vatkaimet kuin imuritkin. Electroluxin leikkikodinkoneilla lapsi saa toteuttaa itseään turvallisesti. Todenmukaiset näköistuotteet tuntuvat ja näyttävät aivan oikeilta kodinkoneilta. Osa niistä jopa toimii kuin esikuvansa – tosin ilman sähköjohtoja ja teräviä osia. Lapsia motivoivat laadukkaat leikkikalut on suunnitellut Klein, Euroopan suurin opettavien leikkikalujen valmistaja.