LG Turbo Wash lupaa pestä pyykit huippunopeasti huippupuhtaaksi

LG:n älykkäiden pyykinpesukoneiden viimeisin malli LG F14U2TDN0 perustuu uuteen Turbo Wash -tekniikkaan. Sen luvataan tekevän pyykistä puhtaampaa kuin koskaan säästäen samalla aikaa, energiaa ja vettä. Uusi F14U2TDN0 on myös LG:n ensimmäinen nfc-tekniikalla varustettu pesukone, joten uusien pesuohjelmien asentaminen älypuhelimesta sujuu entistä kätevämmin.

LG_F14U2TDN0_OpenDoor

Turbo Wash tekniikan pesukyky ja energiansäästö perustuvat LG:n kehittyneeseen 6 Motion Direct Drive -tekniikkaan ja Jetspray-järjestelmään, joka liottaa ja huuhtelee pyykin nopeasti. Pesuohjelma valmistuu nopeammin, koska huuhtelukertoja on voitu vähentää. Nopea 59-minuuttinen pesuaika säästää energiaa ja vettä, mutta pesutulos on silti erittäin hyvä.

Älykäs 6 Motion Direct Drive -moottori pyörittää pesurumpua eri nopeuksilla ja eri suunnissa. Se mahdollistaa kuusi eri rumpuliikettä verrattuna perinteisten pyykinpesukoneiden yhteen liikkeeseen, joten LG F14U2TDN0 pesee pyykit hellävaraisesti materiaalista riippumatta.

Koneen 14 vakio-ohjelman lisäksi älypuhelimen avulla voi ottaa käyttöön myös useita erikoisohjelmia. Näin pyykinpesukoneen ohjelmia on mahdollista räätälöidä toiveidensa mukaan.

Turbo Wash -koneeseen sisältyvä diagnostiikkatoiminto auttaa ratkaisemaan useimmat ongelmat ilman huoltomiehen apua. Toiminnon saa käyttöön lataamalla LG:n diagnostiikkasovellus älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen ja pitää laitetta pyykinpesukoneen yläpuolella. Näin saat tiedot ongelmasta ja ohjeet sen parhaasta ratkaisutavasta.

Tahrat tärkeissä tekstiileissä ovat arkipäivää, ja kotikeinoja tahrojen poistamiseksi on yhtä monta kuin erilaisia tahroja. Kun tahroja poistetaan pyykinpesukoneella, useimmat tahrat vaativat oman pesuohjelman. LG:n Turbo Wash -tekniikalla varustetussa pesukoneessa on erikoisohjelma, joka selviää yli 20 erilaisesta tahrasta ilman esikäsittelyä tai lisäpesuaineita.

LG F14U2TDN0 helpottaa myös vain vähän likaantuneiden vaatteiden pesua. Lyhyt 14 minuutin ohjelma huolehtii alle kahden kilon pyykkierästä pesun, huuhtomisen ja linkoamisen kattavalla ohjelmalla. Enää ei tarvitse odottaa pyykinpesukoneen täyttymistä pestäkseen vaatteet!

LG Turbo Wash F14U2TDN0 -pyykinpesukoneen hinta ja tuloaika ilmoitetaan myöhemmin.

LG_F14U2TDN0_NFC

LG_F14U2TDN0_JetSpray_artikkeli

LG_F14U2TDN0_tuote