LG Music Flow -kaiuttimet tuovat musiikin koko kotiin langattomasti

LG tuo lokakuussa kauppoihin oman versionsa monen huoneen äänentoistojärjestelmästä. Music Flow -kaiuttimia on kolmenkokoisia – ja neljännen vaihtoehdon tarjoaa vielä televisioon liitettävä leveä ja matala soundbar-kaiutin. Järjestelmä rakentuu kotiverkon reitittimeen kytkettävän R1-verkkosillan ympärille.

LG_Music_Flow_huone

LG Music Flown kokoamisen voi aloittaa hankkimalla verkkosillan ja kaiuttimen yhteen huoneeseen. Sen jälkeen järjestelmää pystyy laajentamaan lisäkaiuttimilla kunnes musiikki soi koko kodissa.

Kolmesta erikokoisesta kaiuttimesta löytää sopivan joka huoneeseen. Soundbar-kaiutin ja siihen kuuluva langaton subwoofer sopivat puolestaan suurimpaan osaan moderneista televisioista.

Kaiuttimet hyödyntävät kahta langatonta taajuuskaistaa. Niiden välille muodostuva verkko on siten erittäin vakaa ja tarjoaa laadukkaan äänentoiston ilman keskeytyksiä tai häiriöitä.

Music Flow toistaa musiikkia suosituimmista palveluista kuten Spotify, Deezer, Rhapsody ja Rdio. Järjestelmään kuuluvan ilmaisen sovelluksen avulla musiikkia hallitaan suoraan älypuhelimesta. Sovellus toistaa musiikkia eri lähteistä, ja lisäksi sille voi määritellä haluamansa tunnelman ja antaa Music Flown hoitaa loput.

LG Music Flow
KAUPOISSA lokakuussa
H3 200 euroa
H5 270 euroa
H7 370 euroa
HS6-soundbar 650 euroa
R1-verkkosilta 60 euroa

LG_NP8540

LG_NP8340