Pioneer DDJ-WeGO3 avaa Spotify-kirjaston kotidiskoon

Pioneer juhlistaa 20-vuotista taivaltaan dj-laitteiden valmistajana monilla kiinnostavilla tuotteilla. Berliinin IFA-messuilla esitellyn DDJ-WeGO3-ohjaimen avulla koti-dj pääsee nyt miksaamaan musiikkia oman iTunes-kirjastonsa ohella myös Spotify-suoratoistopalvelusta.

Pioneer_DDJ-WeGO3-K_avaus

Pioneer DDJ-WeGO3 liitetään iPad-, iPhone- tai iPod Touch -laitteeseen tai pc- tai Macintosh-tietokoneeseen. Se vapauttaa koti-dj:n kosketusnäytön rajoituksista ja mahdollistaa musiikin miksaamisen ja scratching-tehosteet ammattimaisella otteella.

Applen iOS-laitteissa ohjain toimii Pioneerin oman Algoriddim’s djay 2 -sovelluksen avulla, mutta tietokoneessa sen voi yhdistää myös muihin dj-ohjelmiin, kuten Maceissa toimiva djay.

Monipuolisista ominaisuuksistaan huolimatta DDJ-WeGO3 on helposti myös aloittelevan koti-dj:n hallittavissa. Kansi on alumiinia, ja väriksi voi valita mustan tai valkoisen.

Pioneer DDJ-WeGO3
HINTALUOKKA alle 300 euroa, kaupoissa syyskuussa
TULOLIITÄNNÄT 6,3 mm:n mikrofoniliitin
LÄHTÖLIITÄNNÄT rca-linjaliitäntä, 6,3 mm:n kuulokeliitin
DIGITAALISET LIITÄNNÄT iOS-portti, usb
MITAT JA PAINO 380 x 240 x 59 mm, 1,8 kg
TUETUT DJ-SOVELLUKSET: djay 2 iPadille, vjay iPadille, djay 2 iPhone- ja iPod Touch -laitteille, vjay iPhone- ja iPod Touch -laitteille, djay Mac-tietokoneille (ilmainen lataus), Serato DJ Intro pc- ja Mac-tietokoneille (ilmainen lataus), Virtual DJ LE pc- ja Mac-tietokoneille (ilmainen lataus) ja Virtual DJ Pro sekä Traktor Pro 2 pc- ja Mac-tietokoneille

Pioneer_DDJ-WeGO3_ylä