Sony Xperia Z3 -tuoteperheessä keskitytään olennaiseen

Älypuhelimet ja taulutietokoneet kiinnostavat edelleen suurta yleisöä, uusia malleja esitellään tuhkatiheään. Sony on onnistunut tuomaan Xperia Z3 -sarjaansa käytännönläheisiä ja hyödyllisiä parannuksia, kuten kirkkaampi näyttö, pitempi toiminta-aika sekä vesi- ja pölytiiviys. Niistä meille kertoo Sonyn Reijo Viholainen.

Sony julkisti Berliinin IFA-messuilla älypuhelimiensa huippumallin Z3, ja esitteli siitä samalla pienemmän Compact-version. Toisin kuin monien muiden valmistajien pienet rinnakkaismallit, Z3 Compact tarjoaa näyttöä ja muistin määrää lukuun ottamatta samat ominaisuudet kuin isoveli Z3.

Samaan tuoteperheeseen tuotiin myös kahdeksan tuuman näytöllä varustettu Xperia Z3 Tablet. Se on ainoastaan 6,4 mm:n paksuinen ja painaa vain 270 grammaa. Näytön tarkkuus on 1920 x 1080 pistettä, ja monet ominaisuudet ovat samoja kuin Z3-älypuhelimessa.

Sony Xperia Z3 -tuotteisiin voi tutustua valmistajan suomenkielisillä kotisivuilla.