LG:ltä kaareva 55 tuuman oled-televisio 3000 eurolla

Noin vuosi sitten LG esitteli maailman ensimmäisen 55-tuumaisen oled-television. LG:n panostus oled-tekniikkaan on jo pudottanut hintoja sekä parantanut kuvanlaatua entisestään. Oled-näytön etuja ovat huikea kontrasti, syvä musta, erinomainen värintoisto sekä sulava liikkeentoisto.

LG_EC930V_avaus

Uuden EC930V:n myötä LG pystyy tarjoamaan oled-television houkuttelevaan 3000 euron hintaan. Elegantissa televisiossa on huippuohuet kehykset ja hieman ruudun keskiosaa kohti suureneva minimisyvyys. Kaareva kuvaruutu tarjoaa optimaalisen katselukokemuksen lähes joka kulmasta. Hintaan sisältyy tyylikäs jalusta, mutta tv:n voi myös kiinnittää seinälle, mikä antaa tilaisuuden esitellä sitä kuin taideteosta.

Kuvaruudun tarkkuus on full hd eli 1920 x 1080. Televisio sisältää antenni-, kaapeli- ja satelliittiverkon virittimet, ja se on saanut Cable Ready HD ja Antenna Ready HD –hyväksynnät.

Kaiken muun lisäksi LG EC930V on ensimmäinen webOS-äly-tv-alustaan perustuva oled-televisio. WebOS on graafinen käyttöliittymä, joka tarjoaa mutkattoman ja intuitiivisen käyttökokemuksen. Suomessa LG EC930V -televisiota myy yksinoikeudella Gigantti.

LG_EC930V_ylä

LG_EC930V_kylki