Electrolux UltraFlex -imurilla siivoaa myös kodin vaikeapääsyisimmät paikat

Isojen pintojen imuroiminen on helppoa, mutta entäpä kalusteiden takaosat sekä muut hankalat paikat ja tiukat kulmat? Electroluxin uudet UltraFlex-imurit on suunniteltu juuri vaikeapääsyisiä kohteita ajatellen. Kompaktin muotoilun ja keveyden ansiosta imuria on helppo säilyttää, kantaa ja ohjata.

Electrolux_UltraFlex_kotiPölypussittomien UltraFlex-imureiden erittäin korkea puhdistusteho perustuu Turbo-sykloniteknologiaan, joka erottaa pölyn ja roskat syklonisen ilmapyörteen avulla. Pölypussittoman imurin pölysäiliön tyhjentäminen on helppoa ja hygieenistä, koska sen voi tyhjentää ilman turhaa kosketusta likaan tai pölyyn.

Imurin eri ominaisuudet ja lisävarusteet mahdollistavat parhaan mahdollisen siivoustuloksen paikasta tai pinnoista riippumatta. Mukana tulee useita lisävarusteita, kuten ohueksi muotoiltu suulake, jolla kodin jokaisen pinnan ja nurkan voi siivota kertaheitolla. Imuriletkulle on useita kiinnitysvaihtoehtoja, ja 12 metrin siivousulottuvuus mahdollistaa laaja-alaisen imuroinnin yhdeltä pistorasialta.

Electrolux UltraFlex -imureiden eri mallit maksavat 200–300 €. Lisätietoja löytää valmistajan suomankielisiltä kotisivuilta.

Electrolux_UltraFlex_sininen