Mielen yhdistelmähöyryuuni on nyt entistäkin tilavampi

Mielen Pure Line -designperheeseen kuuluva täyskokoinen DGC 6660 XXL -yhdistelmähöyryuuni paistaa ja höyryttää kaiken tarvittavan. Ulkomitat vastaavat tavallista uunia, ja sisätilavuus on 68 litraa. Käyttö on helppoa opastavan tekstinäytön ja hipaisunäppäinten ansiosta.

Miele_DGC_6660_XXL_avaus

Teräksinen Miele DGC 6660 XXL -höyryuuni tuottaa MultiSteam-tekniikan avulla höyryä nopeasti ja tehokkaasti koko uunitilaan. Paistavan uunin toiminnot ovat nekin monipuoliset. Mukana on ylä- ja alalämpö, grilli sekä tehokas KiertoilmaPlus-toiminto, joka perustuu erilliseen rengasvastukseen ja puhaltimeen. Höyryn ja normaalitoimintojen yhdistelmät tuovat monipuolisia mahdollisuuksia ruuan kypsentämiseen.

Uunista on valmiina jopa 100 automaattiohjelmaa, joiden lisäksi siihen voi tallentaa 20 omaa ohjelmaa. Käyttömukavuuden viimeistelevät täydellinen ajastus, suosituslämpötilat ja kaksoishalogeenivalaistus.

Yhdistelmähöyryuunissa on elektroninen lämpötilansäätö: höyry-kypsennyksellä 40–100°C ja kiertoilma sekä yhdistelmätoiminnoilla 40–225°C. Lisätarkkuutta kypsentämiseen tuo paistolämpömittari, joka kertoo myös valmistumisajan.

Moottoroidusti ylösnouseva ohjauspaneeli kätkee taakseen kätkeytyvät höyrytoimintojen vesisäiliöt (1,4 litran vesiastia ja kondenssivesisäiliö). Turvallisuudesta huolehtivat höyryn jäähdytysjärjestelmä sekä turvakatkaisu ja -lukitus.

Puhdistamista helpottavat PerfectClean-pinnoitettu kypsennystila, irrotettavat pellinkannattimet, liotus-, huuhtelu- ja kuivausohjelmat sekä muistutuksella täydennetty kalkinpoistotoiminto.

Vakiovarusteina tulee kaksi teräksistä höyrykypsennysastiaa (rei ́itetty ja umpinainen) sekä PerfectClean-pinnoitettu leivinpelti ja ritilä. Uunissa on neljä kannatintasoa.

Miele Pure Line DGC 6660 XXL -yhdistelmähöyryuunia myydään valtuutetuissa keittiöliikkeissä alle 4700 euron hintaan. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Miele_DGC_6660_XXL_auki