Gorenjen edullinen ja tyylikäs Simplicity-kodinkonemallisto

Gorenje-kodinkoneita saa nyt keittiöön ja kylpyhuoneeseen sekä mustina että valkoisina. Uusi Simplicity-mallisto sisältää monipuolisen uunin, induktio- ja kaasuliesiä, ionisaatioteknologialla varustetun jääkaappipakastimen, monipuolisen mikroaaltouunin, tehokkaan pesukoneen sekä älykkäällä anturiteknologialla varustetun kuivausrummun.

Gorenje Simplicity avaus

Edulliseksi hinnoiteltu Simplicity-mallisto puhuttelee niitä, jotka haluavat sisustaa asuntonsa persoonallisesti ja toivovat myös kodinkoneiden sulautuvan saumattomasti sisustukseen. Tyylikkään ja yksinkertaisen muotoilun lisäksi Simplicity-malliston laitteita on myös helppo hallita yhteen ainoaan nuppiin perustuvasta käyttöliittymästä.

Kehittyneimmät Simplicity-koneet muistavat henkilökohtaiset asetukset ja ohjelmiin tehdyt säädöt ja ottavat ne käyttöön seuraavan kerran, kun laitetta käytetään. Vain kevyt nupin painallus tai kiertoliike saa näppärät kodinkoneet palauttamaan ruoanlaittoa, leipomista, pyykinpesua ja kuivausta koskevat lempiasetukset.

Elegantti musta tai valkoinen lasipinta muodostaa harmonisen kokonaisuuden kahvojen puhtaiden linjojen kanssa. Valkoinen mallisto tuo tuulahduksen modernia raikkautta huoneeseen. Se on täydellinen valinta kaikille, jotka kaipaavat ylellistä ja omaleimaista tyyliä, mutta suosivat kuitenkin valkoista. Kiiltävän mustan malliston hillityn tummat heijastukset sen sijaan loihtivat huoneeseen elegantin ilmeen.

Gorenjen edulliseen ja tyylikkäästi muotoiltuun Simplicity-kodinkonemallistoon voi tutustua valmistajan suomenkielisillä kotisivuilla.

Gorenje Simplicity pesukone

Gorenje Simplicity liesituuletin

Gorenje Simplicity valkoinen

Gorenje Simplicity musta