OnLive-pelipalvelu toimii Philipsin Android-televisioissa

OnLive-pilvipalvelua kuulee joskus kutsuttavan nimellä pelien Netflix. Palvelu on laajentumassa Yhdysvaltojen, Kanadan ja Englannin lisäksi myös Eurooppaan, ja se alkoi toimia Suomessa sekä muissa Pohjoismaissa pari viikkoa sitten. OnLive on käytettävissä monien päätelaitteiden kanssa, ja niihin kuuluvat myös Philipsin Android-televisiot.

Philips_Onlive_avaus

OnLive-valikoima sisältää jo 300 konsolilaatuista peliä. Mukana on seikkailu-, strategia-, urheilu-, auto ja fps-pelejä sekä suuria pelaajamääriä yhdistäviä mmo-verkkopelejä. OnLive-pelitilejä voi kokeilla ilmaiseksi seitsemän päivän ajan.

OnLive PlayPack -paketti sisältää yli 250 peliä, joita voi pelata käytännöllisesti katsottuna kaikkialla ja kaikilla yhteensopivilla laitteilla – kuten Philipsin Android-televisiolla, johon on liitetty peliohjain. Pelipaketti maksaa 7,95 € kuukaudessa.

OnLive CloudLift -paketti maksaa 5,95 € kuukaudessa. Se sisältää uusimpia pc-pelejä sekä tunnetuimpia mmo-pelejä, joita pääsee pelaamaan lataamatta niitä omalle koneelle. Molemmat paketit saa käyttöönsä maksamalla 9,99 € kuukaudessa.

Lisätietoja löytää OnLive-pelipalvelun englanninkielisiltä kotisivuilta.

OnLive