LG valtaa alaa yli 20 miljoonalla myydyllä pesukoneella

LG Electronics on myynyt jo yli 20 miljoonaa pyykinpesukonetta viimeisen viiden vuoden aikana. Valmistajan mukaan maailmanlaajuista menestystä selittää 6 Motion Direct Drive -tekniikka, joka kykenee tehokkaisiin mutta samalla hellävaraisiin pesusuorituksiin. Lisäksi se mukauttaa pesukierrot tuomaan parhaan mahdollisen pesutuloksen vaatteesta riippumatta.

LG_F14U1_avaus

Kehittynyt 6 Motion Direct Drive -teknologia tuli LG:n pesukoneisiin lokakuussa 2009. Neljä vuotta myöhemmin LG:n myyntiluvut osoittivat yhtiön myyneen yli 10 miljoonaa pesukonetta lokakuuhun 2013 mennessä. Marraskuussa 2014 luku oli noussut jo 20 miljoonaan. Toisin sanoen jossain päin maailmaa myydään LG:n pesukone keskimäärin joka kahdeksas sekunti.

Pelkästään tänä vuonna LG:n 6 Motion Direct Drive -tekniikkaan perustuvat pesukoneet ovat saaneet palkintoja kuluttajajärjestöiltä ympäri maailmaa, mukaan lukien Suomi, Ruotsi, Norja, Espanja, Hollanti, Italia, Australia ja Yhdysvallat.

LG_F14U1_sivu