Philips AquaTrio puhdista lattiapinnat nopeasti ja tehokkaasti

Philips AquaTrio on pölynimuri, joka myös moppaa – ja aina puhtaalla vedellä. Sen avulla pystyy hoitamaan hoitaa yhdellä kertaa kovien lattiapintojen imuroinnin, moppauksen sekä kuivaamisen puolella siitä ajasta ja vaivasta, joka työhön normaalisti kuluu.

Philips_AquaTrio_avaus

Nopeasti pyörivien mikrokuituharjojen avulla AquaTrio puhdistaa lian, tahrat ja nesteet tehokkaasti jopa ilman puhdistusainetta – käytettiinpä laitetta sitten kylmällä tai lämpimällä vedellä. Harjojen pyörimisnopeus luo ilmavirran, jonka ansiosta lattia jää lähes kuivaksi.

Philips AquaTriolla voi puhdistaa yhdellä vedolla lattialle tippuneen murokulhon sirpaleineen ja maitoineen. Se sopii kaikille koville lattiapinnoille makuuhuoneen parkettilattiasta kylpyhuoneen kaakelipintoihin.

AquaTrio puhdistaa sekä nopeasti että perusteellisesti. Moppaavaa imuri on saanut ecarf-allergiasertifikaatin. Niinpä se poistaa 99,95 prosenttia kissojen ja koirien allergeeneista, pölypunkeista ja siitepölystä.

Philips AquaTrio sisältää erilliset vesisäiliöt likaiselle ja puhtaalle vedelle. Toisin sanoen lattia puhdistetaan aina puhtaalla vedellä, ja lika sekä allergeenit päätyvät likavesisäiliöön. Yhdellä vesisäiliöllä voi puhdistaa 60 neliötä lattiaa, ja led-valot osoittavat milloin vesisäiliö tulee taas täyttää.

Laite käyttää valmistajan mukaan noin 50 prosenttia vähemmän energiaa kuin tavallinen imuri sekä 70 prosenttia vähemmän vettä verrattuna perinteiseen moppaukseen.

Philips AquaTrio
HINTALUOKKA 400 euroa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Philips_Aquatrio_säiliö