LG G Flex 2 -älypuhelin kauppoihin maaliskuussa

LG G Flex2 on yksi tammikuun alussa Las Vegasissa järjestettyjen CES-messujen uutuuksia – ja nyt se on matkalla Suomeen. Rajoitettu erä näitä kaarevalla näytöllä ja itsestään korjaantuvalla takakuorella varustettuja huippupuhelimia saapuu maahan maaliskuun loppupuolella.

LG_G_Flex2_avaus

LG G Flex2:n ergonominen muotoilu myötäilee kasvojen muotoa, ja samalla puhelin sopii hyvin käteen. Sormet yltävät helposti koko näytölle ja myötäilevät luontevasti sen kaarevaa pintaa. Näytön kaarevuus vähentää lisäksi heijastuksia auringosta tai muista valonlähteistä ja helpottaa näytön lukemista. Full hd -tarkkuuteen yltävän p-oled-näytön koko on 5,5 tuumaa.

Jo edeltävän LG G Flex -mallin takakuoressa oli ohut kalvo, joka korjasi pienet naarmut itsestään ja säilytti puhelimen uuden veroisena pidempään. LG G Flex2:ssa materiaalia on kehitetty entistä paremmaksi, ja päivittäisestä käytöstä aiheutuvat pintanaarmut korjaantuvat nyt jopa 60 kertaa nopeammin.

Näyttö on sekin valmistajan mukaan tavallista kestävämpi. Tähän vaikuttaa osittain kaareva muoto, joka vähentää näytön naarmuuntumisen riskiä. Lisäksi LG kehitti näyttölasia varten uudenlaisen kemiallisen käsittelyn, jonka ansiosta lasi on noin 20 prosenttia aiempaa kestävämpi naarmuja ja halkeamia vastaan.

LG G Flex2 on edeltäjäänsä pienempi sekä kevyempi ja sen näyttö on tarkempi. Värintoisto, kontrasti ja mustan sävyt ovat verrattavissa LG:n parhaimpiin oled-televisioihin. Suorituskyvyn takaa Qualcommin viimeisin kahdeksanytiminen Snapdragon 810 -prosessori 64 bitin tuella. Laadukkaassa 13 megapikselin kamerassa on automaattinen lasertarkennus ja optinen vakain

LG G Flex2
HINTALUOKKA 650 euroa, kaupoissa maaliskuun lopulla
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 5.0 Lollipop
SUORITIN 2,0 GHz Octa-Core Qualcomm Snapdragon 810 (MSM8994)
NÄYTTÖ kaareva, 5,5 tuumaa, p-oled, 1920 x 1080
MUISTI 2 GB
TALLENNUSTILA 16/32 GB, mikro-sd-korttipaikka 128 GB asti
KAMERA 13 megapikseliä, optinen kuvanvakain, lasertarkennus
LIITÄNNÄT mikro usb 2.0, usb on-the-go, wlan (802.11 a/b/g/n/ac), nfc, dlna, wifi direct
VERKKO luokan 6 lte, hspa+, 42 Mbps, 900/2100
AKKU 3 000 mAh
MITAT 146,8 × 75,4 × 9,3 mm
PAINO 148 g
LISÄTIETOJA valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

LG_G_Flex2_etu

LG_G_Flex2_taka