Samsung Xcover 3 -älypuhelin koviin olosuhteisiin

Vesi- ja pölytiivis Samsung Galaxy Xcover 3 soveltuu vaativiin työympäristöihin. Suorituskyvystä tai ulkonäöstä ei kuitenkaan ole tingitty. Puhelin on vahvistettu, mutta silti ohut ja tyylikäs.

galaxy-xcover-3_06

Suositun Galaxy Xcover -sarjan uusin tulokas on ergonomisesti muotoiltu, ja sitä on helppo hallita myös hanskat kädessä. Näytön koko on kasvanut Galaxy Xcover 2:n 4 tuumasta 4½ tuumaan, joten surffailu ja kirjoittaminen onnistuvat nyt kätevämmin. Tallennustila on sekin kaksinkertainen verrattuna edeltävään mallin.

Puhelin on vesitiivis metrin syvyydessä 30 minuutin ajan ja on IP67-luokituksen mukaisesti kokonaan pölytiivis. Sille täyttää myös MIL-STD 810G -luokituksen vaatimukset.

Akku kestää valmistajan mukaan pitkään. Valmiusaikaa voi lisätä virransäästötilalla, jolloin puhelin kestää kymmenen prosentin latauksella valmiustilassa vuorokauden. Näin akku ei tyhjene heti, vaikkei sitä pääsisikään lataamaan.

Puhelimessa on otettu huomioon myös yritysten tietoturvavaatimukset. Se sisältää Samsung Knox -mobiiliturvaratkaisun, joka erottelee työ- ja vapaa-ajan tiedostot. Lisäksi mukana on tuki mdm-hallintaratkaisuille (mobile device management), active directorylle ja Ms Exhange servereille.

Kevään aikana lanseerataan myös näppäimistöllä varustettu Xcover 550. Puhelin hallitsee perustoiminnot, kuten puheluiden soittamisen ja tekstiviestien lähettämisen. Ulkokuori on Xcover 3:n tapaan vahvistettu ja IP67-sertifioitu.

Samsung Galaxy Xcover
HINTALUOKKA 290 €
KAUPOISSA huhtikuussa

Samsung Xcover 550
HINTALUOKKA 130 €
KAUPOISSA huhtikuussa

galaxy-xcover-3_02

galaxy-xcover-3_03