Parempi ääni televisioon soundbar- tai soundbase-kaiuttimilla

Sonyn uudet kuvaruudun alapuolelle tai tv-jalan alle sijoitettavat kaiuttimet parantavat tv:n äänentoistoa ja toistavat bassot joko erillisestä tai kaiuttimen sisään rakennetusta subwooferista.

 

Sony_HT-CT780_avaus  

Sony HT-CT780 -soundbar (430€ ) sijoitetaan kuvaruudun alle. Se sopii yhteen 46-tuumaisten ja sitä suurempien televisioiden kanssa. Kaiutin sisältää diskantti- ja keskiäänielementit. Bassot toistetaan langattomasta subwooferista.

Television ja muiden kuvalähteiden kytkemiseen on kolme hdmi-liitintä, jotka tukevat 4k-sisältöjen kanssa käytettävää hdcp 2.2 -kopiosuojausta. Musiikin saa kuuluviin langattomasti nfc-tekniikkaa tukevan wi-fi-yhteyden kautta. Kaiuttimen toimintoja hallitaan älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla Sony SongPal -sovelluksella.

 

SonyHT-CT381

Sony HT-CT380 ja hopeanvärinen HT-CT381 (360 €) -soundbar sopivat yhteen 46-tuumaisten ja sitä suurempien televisioiden kanssa. Matalat äänet toistetaan langattomasta subwooferista. Musiikin saa kuuluviin langattomasti nfc-tekniikkaa tukevan wi-fi-yhteyden kautta. Kaiuttimen toimintoja hallitaan älypuhelimeen tai taulutietokoneeseen ladattavalla SongPal -sovelluksella.

 

Sony_HT-XT100

Sony HT-XT100 (250 €) on tv-jalan alle sijoitettava soundbase-kaiutin, joka sisältää oman subwooferin. Musiikin suoratoisto älypuhelimesta onnistuu nfc-tekniikan tukemalla bluetooth-yhteydellä. Musiikin saa kuuluviin myös usb-liitäntään kytketyltä kiintolevyltä.

Sonyn uudet soundbar- ja soundbase-kaiuttimet tulevat kauppoihin kevään aikana.