Ohut ja kevyt Logitech-näppäimistö mobiililaitteille

Keys-To-Go on mainio näppäimistö älypuhelimiin ja tablettilaitteisiin. Vain kuuden millimetrin paksuinen ja 180 grammaa painava Keys-To-Go kulkee vaivatta mukana kaikkialle ja kytkeytyy älylaitteeseen bluetooth-yhteydellä.

Keys-to-go_avaus

Logitechin Keys-To-Go-näppäimistö on ollut erittäin suosittu iPad-käyttäjien keskuudessa, ja pian sen saa myös Android- ja Windows-laitteisiin.

Näppäimistön pinta on suojattu tehokkaasti roiskeilta, lialta ja pieniltä roskilta. Kirjoitustuntuma on valmistajan mukaan erittäin miellyttävä. Akusta riittää virtaa jopa kolmen kuukauden käyttöön. Virran vähyydestä ilmoittaa näppäimistön oma merkkivalo. Näppäimistön voi ladata mukana tulevalla kaapelilla usb-liitännän kautta.

Android- ja Windows-yhteensopiva Logitech Keys-To-Go sisältää erityiset Android- ja Windows-hallintaan sopivat erikoispainikkeet. Niiden ansiosta älylaitteiden hallinta on luontevaa ja helppoa.

Näppäimistön mukana toimitetaan pieni irrotettava teline, joka pitää älylaitteen sopivassa katselukulmassa vaaka- tai pystyasennossa.

Logitech Keys-To-Go Ultra-Portable Keyboard for Android and Windows
HINTALUOKKA 80 euroa, kaupoissa huhtikuun lopulla
MITAT 242 x 137 x 6 mm
PAINO 180 grammaa
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Keys-to-go_laukku