Google Cast -ominaisuus LG:n langattomiin kaiuttimiin

Monihuonejärjestelmäksi laajentuvat LG Music Flow -kaiuttimet tukevat nyt myös Google Cast tekniikkaa. Sen avulla musiikkia voi suoratoistaa Android-laitteista, iPhonesta, iPadista, Windows- ja Mac-tietokoneesta tai Chromebookista Music Flow -kaiuttimien kautta.

LG_MusicFlow_GC_avaus

LG Music Flow -kaiuttimet ja Google Cast mahdollistavat langattoman musiikinkuuntelun älypuhelimista sekä verkkopalveluista, kuten Google Play, iHeartRadio, TuneIn ja Rdio. Koska musiikki toistetaan pilvestä, äänenlaatu on parempi kuin bluetooth-kaiuttimissa.

Music Flow -kaiuttimilla voi hyödyntää monipuolisesti myös musiikin suoratoistopalveluita. Esimerkiksi Spotify Connect -toiminnon avulla kaiuttimia voi hallita sovelluksen avulla samaan tapaan kuin kaukosäätimestä.

LG Music Flow -tuoteperhe sisältää akulla varustetun kannettavan kaiuttimen H4, pöytäkaiuttimet H7, H5 ja H3 sekä soundbar-kaiuttimet HS9, HS7 ja HS6. Ne kaikki kytkeytyvät toisiinsa wlan-yhteydellä, ja niitä voi ohjata LG:n Music Flow -sovelluksella. Sovellus sopii yhteen useimpien Android- ja iOS-mobiililaitteiden sekä Chromebookin kanssa.

Google Cast on jo saatavilla HS9-, HS7-, HS6-, H7-, H5- ja H3-kaiutinmalleihin. Kannettavaan H4-kaiuttimeen se tulee toukokuun lopussa. Music Flow -kaiuttimen tai -soundbarin jo omistavat voivat päivittää tuotteeseensa Google Cast -ominaisuuden heti, kun se tulee paikallisesti saataville.

Lisätietoja Music Flow -kaiuttimista löytää LG:n suomenkielisiltä kotisivulta.

LG_musicflow_GC_lopetus