Terveellisiä mehuja ja jäisiä juomia Panasonic MJ-L500 -puristimella

Panasonic MJ-L500 on käyntiääneltään hiljainen ja helposti puhdistettava mehustin, joka auttaa tekemään terveellisten mehujen valmistamisesta päivittäisen rutiinin. Puristimeen asennettavan lisäosan avulla voi tehdä jäisiä ruokia ja juomia, kuten jäätelöä ja juomasekoituksia.

Panasonic_MJ-L500_avaus

Mehupuristin erottaa hedelmistä ja vihanneksista nesteen hellävaraisesti. Se tarjoaa valmistajan mukaan tavallisia mehulinkoja tehokkaamman tavan nauttia tuoreiden ja jäisten hedelmien ja vihannesten hyödyistä.

Perinteiset mehulingot pilkkovat ja sekoittavat ruoka-aineet, mikä voi aiheuttaa haittaa ravintoaineille. Mehulinkojen pyörimistoiminto tuottaa myös lämpöä ja tuo ilmaa, mikä saattaa hapettaa mehua ja muuttaa sen väriä ja makua.

Panasonic MJ-L500 kirjaimellisesti puristaa ja murskaa hedelmät ja vihannekset kuin mortteli, mikä ei valmistajan mukaan vahingoita ravintoaineita. Samalle se rajoittaa ruoka-aineiden altistumista lämmölle ja ilmalle. Näin mehuissa säilyy niiden luonnollinen väri ja loistava maku.

Panasonicin testien mukaan mehupuristimella tehdyissä juomissa C-vitamiinimäärät ovat kaksinkertaiset verrattuna mehulingolla tehtyihin juomiin. Esimerkiksi Panasonicin mehupuristimella tehdyn mehun, joka sisältää 200 g ananasta ja 100 g kurkkua, kerrotaan pitävän sisällään keskimäärin 100 prosenttia enemmän C-vitamiinia kuin perinteisellä lingolla tehty mehu.

Mehupuristin sisältää ruostumattomasta teräksestä valmistetun murskaimen ja tehokkaan moottorin, joka pyörii vain 45 kierrosta minuutissa. Toisin kuin perinteisillä, nopeasti pyörivillä mehustimilla, MJ-L500:n moottorin avulla voi käsitellä helposti jäisiä ruokia. Niinpä hedelmiä ja vihanneksia voi ottaa suoraan pakastimesta valmistettavaksi.

Panasonic MJ-L500
HINTALUOKKA 250 €
MITAT 18,5 x 43,2 x 17,6 cm
PAINO 4,0 kg
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

Panasonic_MJ-L500_detalji