Langattomat Samsung Level -vastamelukuulokkeet

Samsung laajentaa mobiililaitteisiin tehtyjen Level-äänentoistotuotteiden valikoimaa langattomilla vastamelukuulokkeilla. Toinen kätevä uutuus on kaksisuuntainen bluetooth-sovitin, jolla vanhatkin äänentoistolaitteet saa langattomiksi.

Samsung_Level_On_avaus

Level On Wireless -kuulokkeiden vastamelutekniikka perustuu kuuteen ympäristön hälyä tarkkailevaan mikrofoniin. Samoista mikrofoneista on hyötyä myös puhelinäänen häiriöiden vähentämisessä. Kuulokekuppien akustinen melunvaimennus on sekin valmistajan mukaan tehokasta.

Kuulokkeiden kosketusalustasta voi muun muassa säätää äänenvoimakkuutta, valita eri musiikkityyleihin sopivia taajuuskorjauksia sekä vaihtaa kappaletta. Taittuvat sangat helpottavat kuljettamista.

Level Link muuntaa tavalliset äänentoistolaitteet langattomiksi. Link liitetään 3,5 mm:n kaapelilla kuulokkeisiin, hifilaitteistoon, aktiivikaiuttimiin tai vaikka televisioon, minkä jälkeen ne pystyy yhdistämään langattomasti bluetooth-laitteisiin. Uutuus toimii myös linjatulolla varustettujen autostereoiden kanssa, jolloin vanhastakin autoradiosta saa handsfree-autosarjan.

Level Link pystyy sekä lähettämään että vastaanottaman äänisignaalia. Näin esimerkiksi television äänen saa kuulokkeisiin, jolloin se ei häiritse muita perheenjäseniä. Laitteeseen voi liittää kaksi äänilähdettä.

Samsung Level On Wireless
HINTALUOKKA 250 euroa
AKKUKESTO 23 tuntia, 20 tuntia ilman vastamelua
MUUTA äänisignaalin aptX-koodaus

Samsung Level Link
HINTALUOKKA 70 euroa
MUUTA äänisignaalin aptX-koodaus

Samsung_Level_Link