Märkä- ja kuiva-ajoon soveltuvat Panasonic-partakoneet

Panasonic ES-LT6N ja ES-LT2N sisältävät uuden ajopään, joka mahdollistaa partakoneen vapaan liikuttamisen kaikkiin suuntiin ajotuloksen heikentymättä. Kolmeen suuntaan kääntyvä joustava ajopää seuraa tarkasti kasvojen ja leuan epätasaisuuksia.

Panasonic_LT-ES-LT6N

Panasonicin LT-sarjan uutuudet on varustettu japanilaisella terätekniikalla, jonka luvataan leikkaavan tarkasti myös paksua ja tuuheaa partaa. Terävien, nanoteknologiaa hyödyntävien terien suorituskyky on peräisin 13 000 kierrosta minuutissa pyörivästä lineaarimoottorista. Terät ovat 30 asteen kulmassa partakoneen runkoon nähden, mikä parantaa ajotulosta entisestään.

Partakoneet sisältävät esiin työnnettävän trimmerin, jossa on 45-asteen kulmassa oleva, ruostumattomasta teräksestä valmistettu leikkuuterä.

Panasonic ES-LT6N ja ES-LT2N osaavat poimia kasvojen suuntaisesti makaavat karvat terien leikattavaksi. Teräverkko nostaa karvat nopeasti terien ulottuville, ja ajotulos on virheetön myös leuan alla ja kaulan alueella, joissa normaalisti jää runsaasti ihonmyötäisiä karvoja ajamatta.

Panasonicin kehittämä Shave Sensor -teknologia tunnistaa parran tiheyden ja säätää moottorin nopeuden sopivaksi vähentäen ihon ärsytystä. Ajokokemuksen viimeistelee poikkeuksellisen hiljainen moottori.

Panasonic ES-LT6N
HINTALUOKKA alle 300 euroa, kaupoissa kesäkuussa

Panasonic ES-LT2N
HINTALUOKKA alle 200 euroa, kaupoissa kesäkuussa

Panasonic_LT-ES-LT2N