Vesitiivis Ultimate Ears Roll tuo musiikin kesän menoihin

Ultimate Ears eli UE on Logitechin omistama tuotemerkki, jonka alla myydään muun muassa kuulokkeita ja langattomia kaiuttimia. UE Roll on litteä, vesitiivis ja värikäs kaiutin, jonka luvataan toistavan musiikkia tasapainoisesti ja tarkasti.

02_UE_ROLL_ranta

Bluetooth-yhteydellä toimiva ja kaikkiin suuntiin ääntä säteilevä UE Roll on mahdollista kiinnittää venyvän narun avulla esimerkiksi reppuun, polkupyörään, vyöhön tai lähes mihin tahansa. IPX7-sertifioidun vesitiiviyden, laadukkaan pinnoitteen ja kestävien materiaalien ansiosta se sietää valmistajan mukaan myös kolhimiset ja putoamiset.

Kaiuttimen voi käynnistää Android- ja iOS-laitteisiin ladattavasta sovelluksesta, josta pystyy asettamaan myös herätyksen itse valittuun musiikkiin. Sovelluksen avulla UE Roll on lisäksi mahdollista kytkeä yhteen toisen langattomaan Ultimate Ears -kaiuttimen kanssa. Näin ääntä riittää suurempaankin tilaan.

UE Roll
HINTALUOKKA 150 euroa, kaupoissa heinäkuussa
KAIUTIN 2 tuuman basso ja kaksi ¾ tuuman diskanttia
ÄÄNENPAINE 85 dBA
TAAJUUSTOISTO 108 Hz – 20 kHz
BLUETOOTH a2dp, mahdollisuus 8 laitteen parittamiseen
AKKU riittää 9 tunnin kuunteluun 5,5 tunnin latauksella
LIITÄNNÄT 3,5 mm:n linjatulo, lataus micro usb -liittimen kautta
MITAT JA PAINO 135 mm (halkaisija) x 40 mm, 330 g
IPTX7 sietää upotuksen 1 metrin syvyyteen 30 minuutiksi
LISÄTIEDOT valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta

03_UE_ROLL_värit

04_UE_ROLL_pyörä