Edullinen multimediakaiutinsarja Logitech z533

Kahdesta satelliittikaiuttimesta ja subwooferista koostuva Logitech z533 liitetään tietokoneeseen rca-linjatulon tai 3,5 mm:n liitännän kautta. Mukana tulee myös langallinen ohjain, jonka voi sijoittaa käden ulottuville esimerkiksi työpöydälle.

02_Logitech_Z533_avaus

Satelliittikaiuttimet perustuvat koko äänialueen elementteihin, ja ne pystyvät tuottamaan tarkan äänikuvan läheltä kuunneltaessa. Subwoofer toistaa valmistajan mukaan uskottavasti sekä musiikin että pelien ja elokuvien bassotaajuudet. Se sisältää myös koko järjestelmän virtalähteen ja vahvistimet.

Langallisessa ohjaimessa on virtapainike sekä äänenvoimakkuuden ja bassotoiston säätimet. Ohjaimesta löytää myös rca-liittimet ja 3,5 millimetrin stereotulon. Niiden kautta kaiuttimet voi kytkeä esimerkiksi tietokoneeseen, älypuhelimeen, tablettilaitteeseen tai televisioon.

Logitech z533
HINTALUOKKA alle 100 euroa, kaupoissa heinäkuussa
LISÄTIEDOT Logitech-kaiuttimista valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

03_Logitech_Z533_ohjain