Simpukkamallinen älypuhelin LG Easy Smart

LG Easy Smart on tehty erityisesti taittuvaan kanteen ja oikeaan näppäimistöön tottuneille. Se on silti samalla myös kosketusnäytöllä, Android Lollipop -käyttöjärjestelmällä ja 4G-yhteydellä ja varustettu älypuhelin.

02_LG_EasySmart_avaus

LG Easy Smartin suorituskyky riittää valmistajan mukaa myös uusimpien sovellusten pyörittämiseen. Puhelimessa on iso näppäimistö, joka sisältää 12 painiketta ja pikanäppäimet. Niiden avulla pääsee helposti ja nopeasti useimmin tarvittaviin toimintoihin, kuten puheluihin, osoitekirjaan, tekstiviesteihin ja kameraan.

Mukana olevan LG Safety Care -sovelluksen voi määrittää lähettämään hätätilanteissa automaattinen ilmoitus käyttäjän sijainnista etukäteen valituille yhteyshenkilöille. Tavallista suuremmat kuvakkeet näkyvät hyvin 3,2-tuumaisella 480 x 320 pisteen näytöllä.

LG Easy Smart
HINTALUOKKA 200 euroa, kaupoissa syyskuussa
SUORITIN 1,1 GHz quad-core
NÄYTTÖ 3,2 tuumaa, 480 x 320 pistettä
MUISTI 1 gigatavu
TALLENNUSTILA 4 gigatavua, mikro-sd-muistikorttipaikka
KAMERA takana 3 megapikseliä, edessä vga-tarkkuus
AKKU 1 700 mAh, vaihdettava
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 5.1.1 Lollipop
MOBIILIVERKKO 4G lte, hspa+ 42 Mbps (3G)
YHTEYDET wlan 802.11 b, g, n, bluetooth 4.1, usb 2.0
MITAT 117,7 x 58,7 x 16,6 mm
PAINO 143 g
VÄRIT punainen ja sininen

03_LG_EasySmart_värit