Samsung SleepSense varmistaa hyvät yöunet

Parhaaseen mahdolliseen aikaan herääminen ja unenlaadun seuraaminen ovat hankalia asioita. Samsung SleepSense auttaa kuitenkin saamaan kaiken irti unesta ja antaa mahdollisuuden seurata unirytmejä.

02_SleepSense_avaus

Samsung SleepSense -unimittarin kehittynyt tekniikka, lääketiede ja helppo käyttöliittymä mahdollistavat unen tarkkailun ja kontrolloinnin. Sitä varten tarvitsee vain asentaa sensori patjan alle, ladata mobiilisovellus ja yhdistää ne toisiinsa.

Tarkka sensori mittaa pulssia, hengitystä sekä liikkumista ja tuottaa valmistajan mukaan kokonaisvaltaisen unianalyysin. SleepSense seuraa unta ja herättää sen mukaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Samsung ja Harvard Medical Schoolin professori Christos Mantzoroks ovat yhdessä kehittäneet sovelluksen, joka antaa personoituja vinkkejä paremman unen, elämäntyylin, ruokavalion ja aktiivisuuden saavuttamiseksi. Myös muut Samsung-älytuotteet, kuten televisio, kaiutin tai ilmanlämpöpumppu voidaan yhdistää SleepSense-unimittariin optimaalisen nukkumisympäristön luomiseksi.

Berliinin IFA-messuilla esitellyn Samsung SleepSense -unimittarin hinta ja tuloaika vahvistetaan myöhemmin.