Sama hiiri ja näppäimistö puhelimeen sekä tietokoneeseen

Logitech tunnetaan kätevistä hiiristä ja näppäimistöistä, jotka voi liittää lähes mihin tahansa bluetooth-laitteeseen helposti ja langattomasti. Uudet edulliset ja hyvännäköiset mallit tulevat myyntiin syys- ja lokakuun aikana.

02_Logitech_K380 avaus

Logitech K380 Multi-Device Bluetooth Keyboard (50 €) on bluetooth-näppäimistö, jonka voi liittää tietokoneeseen, älypuhelimeen ja tablettiin. Laitteesta toiseen vaihdetaan helposti EasySwitch-painikkeella. Näppäimistö tunnistaa kunkin laitteen automaattisesti, joten erilaiset pikakomennot ja erikoisnäppäimet toimivat yhtä lailla tietokoneen kuin tabletin kanssa. Kahdesta mukana tulevasta AAA-paristosta riittää virtaa jopa kahdeksi vuodeksi. Näppäimistön saa harmaana ja sinisenä.

Logitech M535 Bluetooth Mouse (40 €) on langaton bluetooth-hiiri, jolla työskentely onnistuu kaikkialla. Sen tarkka optinen anturi toimii lähes millä alustalla tahansa. Siksi pienikokoinen hiiri soveltuu erinomaisesti liikkuvaan käyttöön. Painikkeet ovat ohjelmoitavissa, ja tarkka vieritysrulla toimii myös sivusuuntaan. Hiiren eleohjauksella voidaan avata Mac-tietokoneiden Mission Control tai Windows 10 -käyttöjärjestelmän tehtävänäkymä. Kumipäällysteinen hiiri pysyy hyvin kädessä. Virtaa riittää yhdestä AA-paristosta jopa kymmeneksi kuukaudeksi. Värit ovat harmaa ja sininen.

03_Logitech_M535BT