Logitech Harmony ohjaa koko kodin elektroniikkaa

Monipuolinen Logitech Harmony -järjestelmä toimii kaukosäätimellä, älypuhelimella tai tabletilla. Yhdellä laitteella voi siten ohjata televisiota, äänentoistoa, pelikonsolia, termostaattia, valaistusta ja jopa ikkunaverhoja tai ovien lukkoja.

01_Logitech_Harmony_avaus

Yhä useampi kodin laite toimii nykyään kauko-ohjauksella. Niistä lähes jokainen vaatii oman kaukosäätimen tai älypuhelinsovelluksen. Logitech Harmony -tuotteet auttavat hallitsemaan kodintekniikkaa keskitetysti

Harmony Activities -toiminnon avulla voi muodostaa yhdellä painikkeella käynnistettäviä komentoketjuja. Esimerkiksi televisiota avattaessa verhot sulkeutuvat, äänentoisto käynnistyy, valot himmenevät ja lämpötila säätyy sopivaksi.

Omia toimintoja voi lisätä järjestelmään ja muokata tarpeen vaatiessa. Lisäksi laitteiden tilan pystyy tarkistamaan Harmony-mobiilisovelluksesta jopa kodin ulkopuolelta.

Logitech Harmony Hub (150 €) on kotiverkkoon liitettävä keskuslaite. Se muuntaa iOS- tai Android-älypuhelin yleiskaukosäätimeksi, joka Hub-sovelluksen kautta ohjaa verkkoon liitettyä äänentoistoa, televisiota ja muita laitteita joko yksitellen tai ryhmissä. Logitech Harmony Hub vaatii toimiakseen nettiyhteyden.

Harmony Companion (170 €) -yleiskaukosäädin ja Harmony Hub mahdollistavat kodintekniikan ohjaamisen Hub-sovelluksen tapaan, mutta ilman älypuhelinta. Näin laitteita voi ohjata, vaikka älypuhelin ei olisi kytkettynä Harmony Hubiin.

Harmony 950 (280 €) on Harmony-yleiskaukosäätimien huippumalli, jonka infrapunalähettimellä ohjataan kodinelektroniikkaa, kuten televisiota, digiboksia, äänentoistoa ja pelikonsolia. Sillä voi hallita jopa 15 erilaista laitetta joko yksittäin tai ryhmässä. Yleiskaukosäädin ohjaa myös niitä laitteita, joita ei ole liitetty verkkoon. Harmony 950:ssä on suuri, taustavalaistu kosketusnäyttö. Täydestä akusta riittää virtaa moneksi päiväksi. Mukana tulee lataustelakka.

Harmony Elite (400 €) on kattava paketti kodintekniikan ohjaamiseen. Siihen sisältyy Harmony 950 -yleiskaukosäädin sekä Harmony Hub -keskuslaite. Näin kodin elektroniikkaa voi hallita joko älypuhelimen sovelluksella tai yleiskaukosäätimellä.

Lisätietoja Logitech Harmony -malleista saa valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

Logitech Harmony -tuotteet ovat yhteensopivia yli 270 000 eri laitteen kanssa. Kattavan yhteensopivuuslistan löytää osoitteesta www.myharmony.com/compatibility.

03_Logitech_Harmony_950

02_Harmony_Companion