Tosihiljainen tehosekoitin Bosch SilentMixx

Bosch SilentMixx on valmistajan mukaan markkinoiden hiljaisin tehosekoitin. Äänitaso jää alle 70 desibelin, eli alle keskiverto keskustelun voimakkuuden. Hiljaisuudestaan huolimatta SilentMixx on tehokas ja nopea.

MMB64G3M_SilentMixx_RZ.indd

Terveellinen ja puhdas ruoka sekä omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ovat nykypäivän tärkeitä ilmiöitä. Smoothiet ovat nekin osa tätä trendiä, ja Bosch SilentMixx mahdollistaa nestemäisten, vitamiinipitoisten ja terveellisten aamiaisten tai lounaiden tekemisen helposti.

Vaikka perinteiset tehosekoittimet suoriutuvatkin ainesten nopeasta sekoittamisesta ja smoothien teosta, melu on usein melkoinen. Koska ihmiset ovat heti herättyään herkkiä melulle, aamuhetken rauhallisuus voi muuttua uhanalaiseksi.

Lisäksi kaikki valmistajan tekemät tutkimukset osoittavat, että kodinkoneiden toivotaan olevan mahdollisimman hiljaisia.

Bosch on vastannut tähän toiveeseen muun muassa markkinoiden hiljaisimmalla pölynimurilla. Nyt vuorossa on SilentMixx-tehosekoitin, joka on valmistajan mukaan hiljaisempi kuin mikään muu markkinoilla oleva tehosekoitin. Siinä voi valmistaa sekä jääkylmiä että kiehuvan kuumia juomia. Kaiken muun lisäksi SilentMixx on helppo puhdistaa.

Bosch SilentMixx MMB65G0M
HINTALUOKKA 140 euroa
KANNU ThermoSafe-lasia, turvallinen kuumien keittojen ja kylmien juomien kanssa
KÄYTTÖTILAVUUS 1,5 litraa
POHDISTUS helposti irrotettava terä ja konepesun kestävät osat
LIITÄNTÄTEHO 800 wattia
LISÄTIEDOT valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

03_Bosch SilentMixx_tuote