Gaggenau 200 -keittotasot voi jakaa lämpötila-alueisiin

Gaggenau 200 -sarjan keittotasojen luvataan nostavan kotona kokkaamisen aivan uudelle tasolle. Ne tuovat tarkkuuden, nopeuden ja ruuanlaiton joustavuuden ravintolakeittiöistä kotikeittiöihin.

01_Gaggenau_Flex_induction

Monipuoliset Gaggenau 200 -keittotasot voi ammattikeittiön tapaan jakaa eri lämpöalueisiin, joita voi käyttää yhtä aikaa. Kolme lämpötila-aluetta mahdollistavat keittoastian siirtämisen kuumasta alemman lämmön kohdalle aina tarvittaessa. Joustavasti mukautuvat keittoalueet mahdollistavat myös suurien pannujen ja vuokien käytön.

Keittotasoissa on paistosensori, joka varmistaa, että paistettavan ruuan lämpötila pysyy tasaisena. Booster-toiminnot mahdollistavat puolestaan nopean ruskistamisen ja kiehumisen.

Virtaviivaisesti muotoillut Flex-induktiokeittotasot voi asentaa pintaan tai upottaa kalusteisiin. Toimintoja hallitaan kiertämällä Twist-Pad-säädintä kevyesti. Magneetilla kiinni olevan Twist-Padin saa irrotettua siivouksen ajaksi, ja sitä voi myös hyödyntää lapsilukkona.

Gaggenau 200 -sarjan induktiokeittotasot CI 292/290/282/272/262 ovat saatavilla 60, 70, 80 ja 90 cm leveinä. Hinnat alkavat noin 1600 eurosta. Lisätietoja löytää valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta.

02_Gaggenau_Flex_induction_säädin