Elokuvia Google Play -palvelusta LG smart tv -televisioihin

LG:n smart tv -mallien omistajat voivat nyt katsella elokuvia ja televisiosarjoja Google Play elokuvat ja tv -palvelusta. Palvelu sopii yhteen LG:n webOS-käyttöjärjestelmän sekä aiempien NetCast 4.9- ja 4.5-alustojen kanssa.

02_LG_UF950V_Google_PlayGoogle Play elokuvat ja tv -palvelun avulla katsojat voivat vuokrata ja ostaa elokuvia sekä televisiosarjoja laajasta valikoimasta. Tarjolla on ajattomia klassikoita, uusia elokuvia sekä indie- ja kulttielokuvia niin hd- kuin sd-laatuisina.

Koska kaikki sisältö on pilvipalvelussa, katselun voi aloittaa LG smart tv -älytelevisiosta ja jatkaa sitä esimerkiksi verkkoon yhdistetyltä älypuhelimelta, tabletilta tai tietokoneelta.

Älytelevisioiden markkinat ovat kasvaneet nopeasti, joten korkealaatuiselle sisällölle on runsaasti kysyntää. Tähän kysyntään vastaaminen on LG:n mukaan erittäin tärkeää, ja yhteistyö Googlen kanssa edesauttaa olennaisesti LG:n smart tv:n omistajien toiveiden toteuttamisessa.

03_LG_Google_Play_elokuvat