Kaksi näyttöä ja kattavat video-ominaisuudet LG V10:een

LG V10 on uuden V-älypuhelinmalliston ensimmäinen tuote. Se sisältää jatkuvasti päällä olevan toisen näytön, kaksi etukameraa ja manuaalisen videokuvaustilan.

02_LG_V20_avausToinen näyttö toimii joko täysin itsenäisesti tai yhdessä päänäytön kanssa. Kun päänäyttö on sammutettu, toiselle näytölle saadaan ilmoitukset, sää, aika, päivämäärä sekä akun tila.

Kun päänäyttö on käytössä, toisen näytön voi myös säätää toimimaan aloitusvalikkona useimmin tarvittaville sovelluksille. Myös tulevat puhelut tai viestit saa esiin peittämättä isolla näytöllä olevaa näkymää.

LG V10 on suunniteltu otettavaksi mukaan paikkoihin ja tilanteisiin, joihin muita puhelimia ei tavallisesti vietäisi. Kestävä Dura Guard -rakenne suojelee puhelinta kolauksilta, ja kulmat on lujitettu. Runko valmistetaan ruostumattomasta teräksestä. Taka- ja alaosa on suojattu pehmeällä mutta kestävällä Dura Skin -päällyksellä, josta saa hyvän otteen.

Itsenäinen MET Laboratories testasi V10-puhelinta pudottamalla sen toistuvasti 120 sentin korkeudelta useissa eri asennoissa. Testi osoitti, että V10-malli täyttää MIL-STD-810G-luokituksen kestävyysvaatimukset.

Cinema-muotoiset 4k-videot

LG V10 sisältää useita videoiden kuvaus-, editointi- ja jako-ominaisuuksia. Se on ensimmäisiä älypuhelimia, joka tarjoaa täydet käsinsäädöt videokuvausta varten. Niiden avulla voi asettaa kuvataajuuden, suljinnopeuden, ISO-herkkyyden, valkotasapainon ja tarkennuksen.

03_LG_V10_videoVideoita pystyy kuvaamaan kolmella eri resoluutiolla, jotka ovat hd, full hd tai ultra hd eli 4k. Sivusuhteeksi on valittavissa 16:9 tai vieläkin leveämpi 21:9-cinema-muoto. Elektroninen kuvanvakain helpottaa kuvaamista liikkeessä. Puhelin sisältää myös useita videoiden editointiin soveltuvia ohjelmia ja toimintoja.

Puhelimen kolmen mikrofonin herkkyyttä voi säätää kuvauksen aikana sekä tarkkailla ja hallita äänen tallentumista. Kolmen mikrofonin yhdistelmä mahdollistaa myös suuntaominaisuuksien säätämisen, mikä parantaa äänen selkeyttä etenkin meluisassa ympäristössä. Äänentoistosta huolehtii ESS Technologyn valmistama 32-bittinen d/a-muuntimen ja vahvistimen yhdistelmä.

Micro sd -korttipaikka tarjoaa valmiuden jopa kahden teratavun muistikortin liittämiseen, joten tilaa riittää pitkienkin video-otosten tallentamiseen.

Tehokas ja vaihdettava akku

Qualcommin TruSignal-antennitekniikka tarjoaa valmistajan mukaan optimoidun signaalin vahvuuden, minkä ansiosta puhelut katkeavat harvemmin, datansiirto on nopeampaa ja puhelin saa paremman signaalin peiton.

Tehokkaan 3 000 mAh:n akun voi tarvittaessa vaihtaa helposti, ja sen voi ladata puoliksi täyteen 40 minuutissa.

Mukana on myös suosittu Knock Code -toiminto sekä sormenjälkilukija, joka tekee puhelimen avaamisesta ja herättämisestä helppoa. Sormenjälkilukija toimii myös Android Pay -toiminnon kanssa valikoiduilla markkinoilla kuten Yhdysvalloissa.

LG V10
HINTALUOKKA 700 €, kaupoissa tammikuussa 2016
SUORITIN Qualcomm Snapdragon 808
NÄYTTÖ 5,7 tuumaa, 2560 x 1440 pistettä, lisänäyttö 2,1 tuumaa, 160 x 1040 pistettä
MUISTI 4 gigatavua
TALLENNUSTILA 64 gigatavua, micro sd -muistikorttipaikka
KAMERA takana 16 megapikseliä, edessä 5 megapikseliä
AKKU 3 000 mAh
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ Android 5.1.1 Lollipop
YHTEYDET Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1 / nfc / usb 2.0
MITAT 159,6 x 79,3 x 8,6 mm
PAINO 192 g
VÄRIT musta tai valkoinen

04_lLG_V10_musta

0921_LG V10 KV_Second Screen_ON