Samsung esitteli 128 gigatavun micro sd -kortit

Uudet 128 gigatavun micro sd -muistikortit on tehty erityisesti moderneille kameroille, action-kameroille, kuvauskoptereille ja älypuhelimille, joissa kaivataan sekä kapasiteettia että suorituskykyä.

02_Samsung_128GB_micro_sdxc_avausSamsung Pro Plus -kortit perustuvat mlc nand -muistitekniikkaan. Sen avulla saavutetaan valmistajan mukaan erittäin suuret luku- ja kirjoitusnopeudet, joita tarvitaan muun muassa 4k-videokuvaukseen ja järjestelmäkameroihin. Pro Plus 128 GB micro sd -kortin luku- ja kirjoitusnopeus on peräti 95 MB/s, joten se saavuttaa uhs-I 3 (u3) Class 10 -luokan suorituskyvyn.

Samsung Pro Plus 128 GB on tuorein lisäys Pro Plus -valikoimaan, johon kuuluvat jo 32 ja 64 gigatavun mallit. Uudelle 128 gigatavun kortille mahtuu noin neljä tuntia 4k ultra hd -videokuvaa tai peräti 16 tuntia 20 minuuttia full hd -videota. Valokuvia kortille sopii noin 10000 ja mp3-musiikkitiedostoja noin 30000 kappaletta.

Samsung Pro Plus 128 GB sopii yhteen kaikkien micro sd -kortteja tukevien laitteiden kanssa. Kortti on varustettu päivitetyillä Samsung 5 -turvaominaisuuksilla, joten sen vedensieto yltää ICE 529IPX7 -tason suojaukseen.

Lisäksi kortit on suunniteltu kestämään korkeita ja matalia lämpötiloja sekä sähkömagneettista säteilyä ja röntgen-laitteita. Ne eivät esimerkiksi vahingoitu lentokenttien turvatarkastuksien läpivalaisukoneissa. Käyttölämpötila on -25 – 85°C ja säilytyslämpötila -40 – 85°C.

Samsung Pro Plus 128 GB micro sd -kortit tulevat myyntiin helmikuussa noin 130 euron hintaan.

03_Samsung_128GB_micro_sdxc_valikoima