Miele K 20000 -sarjan kylmälaite toimii kodin viestintäkeskuksina

Internetistä ja kännyköistä huolimatta ostoslistat, lukujärjestykset ja lääkärinajat ovat monissa perheissä helpoimmin kaikkien saatavilla, kun ne kiinnittää magneetilla jääkaapin oveen. Mielen uusiin kylmälaitteisiin voi nyt valita ovet, mihin pystyy kirjoittamaan liidulla.

01_Miele_K2000_avausMielen Blackboard edition -jääkaappipakastimen ulkopinta suorastaan vaatii tekemään merkintöjä ja muistiinpanoja. Oveen voi kirjoittaa tai piirtää liidulla tai nestemäisellä liitutussilla, ja pinta on lisäksi helppo puhdistaa.

Kahvat piiloon

Vapaasti sijoitettavissa Miele K 20000 -sarjan jääkaappipakastimissa uutta ovat myös kiiltävät lasiovipinnat, nimeltään Brilliant White sekä Obsidian Black. Ne sopivat yhteen valkoisten ja ruostumattomasta teräksestä valmistettujen perinteisten pintamateriaalien kanssa.

Linjakkuutta on lisätty poistamalla näkyvät kahvat. Ne korvattiin upotetuilla kahvoilla, jotka toimivat Click2Open-periaatteella. Ovet avautuvat helposti, vaikka ne avattaisiin monta kertaa perätysten nopeassa tahdissa. Laitteisiin on integroitu myös värinäyttö ja hipaisuohjaus.

02_Miele_K2000_kahvatonErillisestä jääkaapista ja pakastimesta koostuva K 20000 -sarjan side-by-side-yhdistelmä on nyt sijoitettavissa 120 cm leveään aukkoon. Uuden pystysuuntaisen vipukahvan ansiosta oven avaaminen on kätevää. Kylmälaitteiden muotoilua on selkeytetty vipukahvojen lisäksi suorilla ovipinnoilla. Yhdistelmä on saatavana valkoisena tai teräksisenä.

05_Miele_K2000_side-by-side

Samaan aikaan Miele uudisti myös alempien hintaluokkien kylmälaitteita tuomalla niihin muun muassa uuden mielenkiintoisen värin – alumiinia muistuttavan maalatun teräksen.

Tavarat järjestykseen

Miele K 20 000 -sarjassa käyttömukavuutta on parannettu monin eri tavoin. Sinappituubien, pienten maustetahnapurkkien tai välipalapatukoiden kaltaiset pienet pakkaukset katoavat yleensä ison jääkaapin uumeniin tai aiheuttavat epäjärjestystä jääkaapin ovessa. Nyt ne voi varastoida siististi suojattuun tilaan eli CompactCase-laatikkoon, jonka voi asettaa jääkaapissa mille tasolle tahansa.

03_Miele_K2000_CompactCaseJääkaappipakastimien uusi pohjarakenne on kasvattanut sisätilan syvyyttä huomattavasti. Miele-uunien leivinpellit, uunipannut ja ritilät sekä yhdistelmähöyryuunien (xl ja xxl) kypsennysastiat voi sijoittaa suoraan jääkaappiin. Kaikissa pakastelokeroissa on lisäksi täysimääräinen syvyys. Uusi pohjarakenne on myös laskenut kaappien äänitasoa ja parantanut energiatehokkuutta.

Tasainen ja häikäisemätön valaistus

Mielen kaikissa vapaasti sijoitettavissa kylmälaitteissa on energiaa säästävä led-valaistus, jossa valon voimakkuus kasvaa hitaasti ovea avattaessa. Valonlähteet on sijoitettu lasihyllyjen etureunaan, missä niitä ei voi peittää. Jokaisen lasihyllyn sivulla on sähköiset koskettimet. Näin lasihyllyt voi siirtää helposti, ja valonlähde siirtyy niiden mukana.

04_Miele_K2000_pakastin_valaistusJääkaappipakastimissa valaistusta täydennetään vielä pakastimen valaistuksella. Led-valaisin on sijoitettu jääkaapin oven alareunaan, missä se valaisee alla olevat pakastinlaatikot.

Ruoka säilyy tuoreena

Malleittain vaihtelevat tuoreusjärjestelmät takaavat valmistajan mukaan täydelliset jäähdytysolosuhteet ja pitävät elintarvikkeet pidempään tuoreina.

PerfectFreshPro-osassa elintarvikkeiden luvataan säilyvän tuoreena jopa viisi kertaa pidempään kuin normaalissa jääkaapissa. PerfectFresh-osassa säilyvyys on jopa kolme kertaa normaalia pidempi. Automaattisesti säädelty lämpötila-alue 0 °C – +3 °C on ihanteellinen, jotta liha, kala ja useat maitotuotteet säilyvät pidempään tuoreena.

DailyFresh-osa on puolestaan tarkoitettu tuoretuotteille. Kosteudensäädön avulla hedelmät ja vihannekset säilyvät pidempään tuoreina ja maukkaina.

Hinnat ja saatavuus

Ajattomasti ja pelkistetysti muotoillut Miele K 20 000 -sarjan jääkaapit, pakastimet ja jääkaappipakastimet sopivat täydellisesti yhteen Mielen GEN6000 -sarjan integroitavien keittiölaitteiden kanssa. Kaikkien mallien energialuokka on joko A++ tai A+++.

Vapaasti sijoitettavien K 20000 -sarjan jääkaappipakastimien hinnat alkava noin 900 eurosta. Huippumallit maksavat noin 3000 euroa. Sekä jääkaappien että pakastimien hinnat asettuvat puolestaan 1080 ja 1200 euron välille.

Mielen uusia kylmälaitteita saa valtuutetuilta jälleenmyyjiltä maaliskuun puolivälistä lähtien.