Gorenjen mikroaaltouuni avaruusasemalla vuonna 2035

Gorenje Ora-Ïto -muotoilulinjan mikroaaltouuni esittää avaruusmatkailulle elintärkeän laitteen roolia elokuvassa ”Yksin Marsissa” (The Martian).

01_GMO25ORAITO_avausTieteiselokuvien ystävät lienevät jo nähneet ”Yksin Marsissa” -elokuvan, jossa pääosaa esittävä Matt Damon yrittää löytää tiensä takaisin Maahan sen jälkeen, kun hänen miehistönsä on jättänyt hänet vahingossa punaiselle planeetalle.

Yhdessä kohtauksessa avaruusasemalla esiintyy Gorenje Ora-Ïto -muotoilulinjan mikroaaltouuni, jonka elokuvan tekijät näyttävät tunnistaneen avaruusmatkailun keskeiseksi välineeksi. Sen ajaton muotoilu sulautuu saumattomasti avaruusaseman vuoden 2035 tyyliseen sisustukseen.

Ridley Scottin ohjaama ”Yksin Marsissa” on vuoden 2016 Golden Globe -voittaja, ja se on saanut myös seitsemän Oscar-ehdokkuutta.

Tämän odottamattoman planeettojen välisen mainonnan rohkaisemana Gorenje saattaa tulevaisuudessa lisätä kodinkoneidensa valikoimaan joitakin uudenlaisen muotoilun edustajia. Erinomaisista suosituksista johtuen juuri avaruusaiheinen malli voisi tulla kysymykseen.

Ranskalaisen muotoilijan Ora-Ïton suunnittelemaan Gorenje-mikroaaltouuniin voi tutustua valmistajan kotisivuilla. Omakseen tämän grillillä varustetun mikron saa noin 430 eurolla.

02_GMO25ORAITO_tuote