GameFly-videopelit LG:n Smart-televisioihin

LG Electronics aloittaa maailmanlaajuisen yhteistyön GameFly-tilauspelipalvelun kanssa. Yhteistyö tuo GameFly-tarjonnan LG Smart -televisioihin, joissa on webOS-käyttöjärjestelmä. Palvelua hallitaan GameFly Streaming -sovelluksella. 01_LG_Gamefly_avaus

LG:n webOS 2.0- ja 3.0-käyttöjärjestelmiin huhtikuussa tulevan ohjelmistopäivityksen myötä GameFly Streaming -sovellus saadaan LG:n webOS-televisioihin. Sisältöpalvelu hyödyntää pilvipalvelimia, joiden kautta pelit välitetään verkossa suoratoistona älytelevisioihin ja muihin mediatoistolaitteisiin.

GameFly-palvelussa konsolipelejä ei tarvitse ostaa omaksi, ja moninpeli onnistuu ilman usean konsolin hankkimista. Samalla LG Smart -televisioiden omistajat voivat pelata pelejä murto-osalla varsinaisen videopelin hinnasta. Heidän tarvitsee vain käynnistää televisio, valita GameFly Streaming -sovellus ja aloittaa pelaaminen.

GameFly Streaming -pelipaketeista pääsee LG Smart -televisioilla nauttimaan edulliseksi mainostetulla kuukausihinnalla. Paketit sisältävät suosittuja pelejä, kuten Tomb Raider: Game of the Year Edition ja Batman: Arkham Origins. GameFly-pelikirjasto sisältää lisäksi muun muassa koko perheen Lego Batman 3- ja WRC4-pelit.

GameFly Streaming -sovellus tulee saataville yli 20 Euroopan maassa sekä Yhdysvalloissa huhtikuun loppupuolella. GameFly suosittelee pelaamiseen Logitech F310- ja F710- sekä Xbox-ohjaimia.