OBH Nordica Hero sekoittaa myös kuumat keitot ja kastikkeet

Uusi OBH Nordica Hero on nimensä mukaisesti melkoinen sankari blenderiksi. Tehokkaalla 1400 watin moottorilla varustettu Hero suoriutuu valmistajan mukaan vaivattomasti vaativimmistakin tehtävistä, kuten jääpalojen murskaamisesta.

01 OBH Nordica Hero avausSmoothiet voi portaattoman nopeudensäädön avulla valmistaa juuri omaan makuun sopiviksi – sametinpehmeiksi tai herkullisilla sattumilla höystetyiksi. Valmiiksi ohjelmoidut jäänmurskaus-, smoothie- ja sykäystoiminnot helpottavat halutun lopputuloksen saavuttamista.

Tilava 1,75 litran lasikannu kestää hyvin kuumuutta, joten Hero sopii myös lämpimien keittojen ja kastikkeiden sekoittamiseen. Lämmönsietonsa ansiosta sekä kannu että laitteen kuusiteräinen sekoitusterä kestävät konepesun.

OBH NORDICA HERO
HINTALUOKKA 180 euroa
LISÄTIETOJA valmistajan suomenkielisiltä kotisivuilta

02 OBH Nordica Hero tuote