Paikat syksyn Miele-makuiltoihin Vantaalla ovat nyt varattavissa

Mielen makuilloissa pääsee valmistamaan ruokaa kokki Jaakko Latvalan opastuksella ja testaamaan samalla laajan valikoiman Mielen keittiölaitteita Miele Experience Centerissä, Vantaan Porttipuistossa.

02_Miele_makuilta_S16_avausMakuiltojen ohjelmaan on lisätty kaksi uutta ruoanvalmistuskurssia. Kaksituntisilla höyryuuni– ja Aasian makuja -kursseilla pääsee valmistamaan herkullisen aterian yhdessä ammattikokin kanssa. Kurssit antavat myös uusia vinkkejä ja reseptejä kotikeittiöön. Uudet kurssit maksavat 25 euroa henkilöltä.

Kaksituntisella pihvikurssilla perehdytään pihvinpaistamisen saloihin ja nautitaan maittava pihvipäivällinen ystävien kanssa. Kurssin hinta on 25 euroa per henkilö.

Neljän tunnin makuillassa valmistetaan neljän ruokalajin illallinen ja nautitaan siitä yhdessä lasillisen kera. Rentoa ja hauskaa sekä varmasti myös jotain uutta! Makuillan hinta on 40 euroa henkilöltä.

Kurssien aikataulut näkee klikkaamalla yllä olevia linkkejä. Linkin takaa avautuvalla sivulla voi hoitaa myös ilmoittautumisen.