Electrolux Grand Cuisine tuo ravintolatason gourmet-elämykset kotikeittiöön

Electrolux Grand Cuisine -laitekonsepti saapuu Suomeen Poggenpohlin ylellisen +Modo-keittiön kanssa. Kokonaisuus yhdistää gastronomian, luovan työskentelyn ja sisustussuunnittelun täysin uudella tavalla.

02_Grand_Cuisine_avausElectrolux Grand Cuisine on aidosti ammattikeittiötä mukaileva laitekokonaisuus koteja varten. Sen luvataan uudistavan kodin keittiötyöskentelyä radikaalisti, sillä ravintolakokkien tekniikat ja työtavat voidaan nyt kopioida erilaisten makukokemusten luomisesta aina täydellisen lämpötilan saavuttamiseen asti.

Grand Cuisine koostuu kosketusnäytöllä hallittavista vuorovaikutteisista teknologiaratkaisuista ja tyylikkäistä keittiökoneista, jotka toimivat sulavasti yhdessä. Herkullinen ruoka valmistuu siten vähemmällä vaivalla – ja lisäksi raaka-aineita sekä prosesseja pystytään hallitsemaan erittäin tarkasti.

– Ruokailu on kokonaisvaltainen elämys aina ruoanvalmistuksesta aterian nauttimiseen. Haluamme olla mukana luomassa ravintolatason elämyksiä myös kotikokeille, joten olemme todella innoissamme Grand Cuisine -keittiökonseptin Suomen lanseerauksesta. Electrolux on työskennellyt Michelin-tähdillä palkittujen kokkien kanssa jo yli 90 vuoden ajan, ja koko Grand Cuisine -konsepti perustuu tälle työlle, kertoo Electroluxin markkinointijohtaja Arto Arhipoff.

Ylelliset kalusteet Grand Cuisine -laitteille

Poggenpohlin mallistossa on omat Grand Cuisine -laitteille suunnitellut kalusteet, jotka täyttävät mitoitukseen ja asentamiseen liittyvät vaatimukset.

Poggenpohl +Modo-keittiökonsepti luo mielenkiintoisen ja uudenalaisen ympäristön esineiden ja astioiden esillepanoon. Siihen kuuluvat muun muassa alumiinikehyksillä varustetut valohyllyt, vetolevyt ja tarjottimet. Konseptin sydän on massiivinen 130 mm paksu työtaso, joka näyttää koostaan huolimatta kevyeltä.

Tason alapuolelle sijoitetut vetolevyt ja avotila luovat illuusion ilmassa leijuvasta tasosta. Pähkinäpuiset tarjotinlevyt ja avohyllyjen taustat luovat kontrastia ja pehmentävät ovipintojen sekä työtason kiiltävän valkoista sävyä. Komeroryhmän mattamustat sivulevyt tuovat keittiöön syvyyttä.

Grand Cuisine ja +Modo -mallistoa myydään seuraavissa toimipisteissä:
Poggenpohl Finland, Studio, Fabianinkatu 16, 00130 Helsinki
Poggenpohl Finland,Showroom, Martinkuja 10, 02270 Espoo

03_Grand_Cuisine_ Wok

04_Grand_Cuisine_viinikaappi