Ilmassa leijuva bluetooth-kaiutin LG PJ9

LG:n uusi PJ-sarja koostuu neljästä langattomasta kaiuttimesta, jotka levittävät äänen tasaisesti kaikkiin suuntiin. Huippumalli LG PJ9 toistaa matalat taajuudet subwooferista, joka toimii samalla langattomana latausasemana. Kaiutin leijuu subwooferin päällä toisiaan hylkivien magneettien voimasta.

02_lg_pj9_avausLG:n PJ-sarjaan kuuluu neljä samalle perustalle rakentuvaa kaiutinta, joihin on mallista riippuen lisätty muita ominaisuuksia, kuten radio tai subwoofer. Kaikki neljä toistavat musiikkia bluetooth-yhteydellä esimerkiksi älypuhelimesta tai tabletista. Kaiuttimen akun luvataan riittävän jopa 10 tunnin kuunteluun.

Yhden kaiutinmallin alustassa on ula-viritin, jota hallitaan omista näppäimistään. Alustassa on lisäksi antenni sekä näyttö.

Turbiininmuotoiset PJ-kaiuttimet levittävät valmistajan mukaan äänen tasaisesti kaikkiin suuntiin. Bassotoistoa tukevoitetaan passiivisäteilijän avulla. Kaiken muu lisäksi PJ-sarjan kaiuttimet ovat vedenkestäviä (ipx7), ja ne voi upottaa metrin syvyiseen veteen jopa 30 minuutiksi. Kotelot on valmistettu alumiinista.

LG esitteli PJ-kaiuttimet Las Vegasin CES-messuilla, ja niiden saatavuus sekä hinnat kerrotaan lähempänä lanseerausajankohtaa.