Wilfa AromaMist ja Wilfa Cloud -ilmankostuttimet parantavat huoneilman laatua

Sopiva sisäilman kosteus on tärkeää sekä terveyden, viihtyvyyden että ympäristön kannalta. Etenkin lämmityskaudella sisäilma on kuivaa, ja sopivasta ilmankosteudesta huolehtimalla voi välttää ihon, huulten ja limakalvojen kuivumisen, parantaa asumisviihtyvyyttä sekä edesauttaa asunnon materiaalien hyvinvointia.

02_Wilfa_HUE-55W_avausUudet ultraääni-ilmankostuttimet Wilfa AromaMist ja Wilfa Cloud ja ovat hiljaisia, turvallisia ja helppokäyttöisiä, eivätkä ne vaadi erityisiä huoltotoimenpiteitä. AromaMist-ilmankostuttimen kapasiteetti on suuri, ja se soveltuu jopa sadan neliön huoneisiin. Wilfa Cloud on varustettu 3,5 litran vesisäiliöllä, ja se kosteuttaa hyvin noin 40 neliömetrin alan.

Wilfa AromaMist kosteuttaa huoneilmaa jopa 18 tuntia täydellä 5,5 litran vesisäiliöllä. Laite tuottaa sekä kylmää että lämmintä höyryä. UV-valo käsittelee veden ja puhdistaa sen bakteereista ennen kuin höyry leviää ilmaan.

AromaMist on erittäin helppokäyttöinen. Siihen tarvitsee vain asettaa haluttu kosteustaso, jonka laite ylläpitää. Hygrostaattitila valvoo ilmankosteutta automaattisesti. Yötilassa ilmankostuttimesta saa toimintavalot pois, joten ilmaa voi kostuttaa unta häiritsemättä.

Wilfa AromaMist HUE-55W maksaa 200 euroa, ja se suositellaan asennettavaksi noin metrin korkeuteen lattiasta.

Wilfa Cloud on pienikokoinen ilmankostutin, joka soveltuu hyvin useimpiin huoneisiin. Se kosteuttaa hyvin jopa 40 neliömetrin, tilan ja höyryn määrää voi säätää tarpeen mukaan. Cloud tuottaa 0,3 litraa kylmää höyryä tunnissa ja toimii täydellä 3,5 litran vesisäiliöllä 11 tuntia.

Wilfa Cloud HU-35W maksaa 80 euroa, ja se suositellaan asennettavaksi noin metrin korkeuteen lattiasta.

Kummassakin ilmakostuttimessa on hajustelokero, johon voi halutessaan laittaa hajustetyynyn. Pari tippaa tuoksuöljyä tiputetaan hajustetyynylle ja huone täyttyy tuoksusta.

03_Wilfa_HU-35W_ilmankostutin